Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

TAEKWONDODA FEYZA VE İLAYDA FİNALE YÜKSELDİ

TAEKWONDODA FEYZA VE İLAYDA FİNALE YÜKSELDİ

FİNALLER YOZGAT’TA

    Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan Gençler Kategorisi Okullararası Türkiye Yarı Finalleri, 6-8 Mart 2020 tarihleri arasında Bartın’da yapıldı. İllerin en iyi sporcularının seçmeleri geçerek katıldığı yarı finale, 18 İlden 450 sporcu katıldı. 
    Üç gün süren yarı finalde Terme Taekwondo Kulübü sporcusu, Özel Fatsa Açı Koleji öğrencisi Fatma İlayda Dinç Bayanlar 52 kilogramda, Terme Fatih Anadolu Lisesi Öğrencisi Feyza Durdu ise Bayanlar 55 Kilogramda 3'ncü oldu.
    Antrenör Murat Özden konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Okullarımıza ve ilçemize hizmet etmeye, ilçemizin adını sporun en başarılı platformlarında temsil etmeye ve gurur dolu başarılar kazanmaya devam ediyoruz. Okullarını finallere taşıyan öğrencilerimize ve onları destekleyen okul müdürlerine teşekkür ediyorum.”dedi. 

    FİNALLER YOZGAT’TA 
    Birbirinden zorlu müsabakalar sonrası bu dereceleri elde eden sporcular, 3-5 Nisan 2020 tarihlerinde Yozgat’ta yapılacak olan Türkiye Finalleri’nde okullarını temsil edecek. Okullarını finale taşıyan öğrencilerimize başarılar dileriz.
                                      Hbr: Murat KILIÇ