Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TAKE´DEN TERME´DE ÖRNEK PROJE

TAKE´DEN TERME´DE ÖRNEK PROJE

Terme Arama Kurtarma (TAKE) ekibi yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Terme Arama Kurtarma (TAKE) ekibi yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.
Dernek ekibi tarafından ilçedeki okullarda bir dizi eğitim programı verilecek.
Terme´de TAKE tarafından örnek bir proje daha hayata geçiyor. ?Çünkü insan hayatına gönüllüyüz? sloganı ile yapılacak olan proje kapsamında ?ilk hedef? olarak Terme´de eğitim gören 2500 öğrenciye ulaşılarak eğitim verilecek.

?ÇALIŞKAN
BİLGİ VERDİ?
Projeye dikkat çekmek için Terme Belediyesi ve Termeli iş adamları tarafından destek ve sponsor olunarak 5000 adet tişört yaptırıldı. Bu tişörtler eğitimlerde öğrencilere dağıtılacak. TAKE Dernek Başkanı Osman Çalışkan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´u makamında ziyaret ederek proje çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

?2500 ÖĞRENCİYE
ULAŞACAĞIZ?
Projeye desteğinden dolayı Başkan Kul´a teşekkür eden Çalışkan ´´TAKE olarak çünkü insan hayatına gönüllüyüz sloganı ile bir projemizi daha hayata geçirerek öğrencilerimize ulaşmayı hedefliyoruz. 10 kişilik ekibimizle 2500 öğrenciye verilecek eğitimlerde, okullarda ve çevrelerinde karşılaşabilecekleri kazalar sonucunda yapılabilecek ilk yardım için bilgilendirme yapmayı, 112´yi aramayı, çevreden gelebilecek uyuşturucu ve pedofili gibi tehlikelere karşı korumacı ve hazırlıklı olmayı, emniyet kemerinin önemi hakkında bilgi vermeyi amaçlıyoruz. Çünkü eğitim hayattaki en büyük mirastır. Projeye desteğinden dolayı Belediye Başkanımız Şenol Kul ve iş adamlarımıza teşekkür ederim ´´ dedi.

?KUL´DAN TEŞEKKÜR?
Eğitim alanın yapılan her türlü çalışmanın önemli olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Şenol Kul örnek çalışmalarından dolayı TAKE ve ekip başkanı Osman Çalışkan´ı tebrik etti. TAKE´nin ilkyardım gibi bazı eğitim program kendisinin de katıldığını söyleyen Kul ?Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı iyi bir şekilde yetiştirmeliyiz. Çocuklarımızın eğitimini sağlarken ailelere ve öğretmenlere olduğu gibi sizin gibi derneklere de görevler düşüyor. Bu anlamda ilçemizde yaptığını ve yapacağınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum? diye konuştu.