Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TAM 313 RAMAZAN KOLİSİ DAĞITTI

TAM 313 RAMAZAN KOLİSİ DAĞITTI

Samsun’da her yıl düzenlediği örnek hayır çalışmalarıyla tanınan Ziraat Mühendisi Metin Demir, bu yıl tam 313 Ramazan kolisi dağıtmaya muaffak oldu.

Aslen Elazığlı olan ve on iki yıldır Samsun’da yaşayan Metin Demir, bu yıl kendi imkanlarıyla ve hayırseverlerin desteğiyle313 koli dağıtmayı başardı.

Ramazan kolilerini dağıtmak için çaba sarf eden Metin Demir : ‘’ Ben fakir büyüdüm, hayırseverlerin yardımlarıyla okudum ve bugünlere geldim. Üzerimde emeği olanlardan Allah bin kere razı olsun. On iki yıldır Samsun’da yaşıyorum. Bu şehri ve bu şehrin insanlarını çok seviyorum. Kendi imkanlarımla ve bilhassa hayırseverlerin desteğiyle her yıl ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi hizmeti ulaştırıyorum. Bunu yaparken İslami hassasiyetlere azami dikkat sarf ediyorum. İhtiyaç sahiplerini tanıyanlar vasıtasıyla hassasiyetle araştırıyorum. Bilhassa yardıma muhtaç talebelere ulaşmaya çalışıyorum. Her yıl kendime bir hedef belirliyorum. Bu yıl hedef olarak Bedir Savaşı’na katılan sahabeye tekabül eden 313 rakamını belirledim. Hamd olsun yardımseverlerin sayesinde hedefime ulaştım. Bana güvenen hayırseverlere teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun’’ diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Metin Demir, koli hizmetinin haricinde talebelere iftar verme, borçluların borcunu ödeme, muhtaçlara giysi yardımında bulunma öğrencilere harçlık verme hizmetlerini de gerçekleştirdiğini söyledi.

Yazarımız Selim Eroğlu’nun arkadaşı ve komşusu olan Metin Demir , ilçemizi de unutmadı. İhtiyacı olan on talebeye on koli yardımında bulundu.

İhtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaktan ve hayra vesile olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Metin Demir, Allah nasip ederse bundan sonraki yıllarda da hayır hizmetlerine devam edeceğini söyledi.