Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDA 10 BİN 320 ÖĞRENCİYE YEMEK VERİLECEK

TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDA  10 BİN 320 ÖĞRENCİYE YEMEK VERİLECEK

Terme Öğretmenevi, Ayvacık, Salıpazarı, Çarşamba ve Terme taşımalı eğitim kapsamında öğrencilerin beslenme ihtiyaçlarını karşılıyor.

    Terme Ögretmenevi müdürlüğüne atanan Halit Kamçı'yi ziyaret eden Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek öğretmenevi müdürü Halit Kamçı’ya teşekkür etti. 
    Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Rahman Köse’ye, yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Terme Ögretmenevi Müdürü Halit Kamçı, Terme, Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde taşımalı eğitim kapsamında 10320 öğrenciye yemek verileceğini ve bu kapsamda yemekhande 35, dağıtımda 95 personel, taşımada 12 servis ve 34 servis personeliyle bütün hazırlıkların tamamlandığını anlattı. 
    Kamçı, gıda mühendisi, ambar temsilcisi, aşçı ve aşçı yardımcısı ile diğer personele her türlü eğitimin verildiğini ve bütün amacın öğrencilere kaliteli hizmet etmek, sıcak yemek vermek olduğunu söyledi. 
    Okullarda yemek dağıtımı yapacak personel ihtiyacının  da karşılandığıni belirtten Kamçı “Hijyen ve modern mutfak şartlarında, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın beslenme ihtiyaçlarını tamamlayacak ekip ile hazırlıklarımız tamam.”dedi.