Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

TEGİAD, KARGİF´LE KUCAKLAŞTI

TEGİAD, KARGİF´LE KUCAKLAŞTI

TERME İŞ ADAMLARI VE GİRİŞİMCİLER DERNEĞİ ÜYELERİ YEMEKTE BULUŞTU.

Terme Genç İşadamları ve Girişimciler Derneği´nin (TEGİAD) bu ayki iş yemeğinde konukları Karadeniz Genç İşadamları Federasyon (KARGİF ) başkanı ve Samgiad Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özden, başkan vekili Savaş Gömeç ve SAMGİAD önceki dönem başkanı Özgür Uyanık oldu.

Konuşmasına, geçen hafta şehit olan Terme´nin çocuğu Özkan Özden, Havzalı şehidimiz ve bütün şehitler için üzüntülerini dile getirerek başlayan TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi, ülkenin genç iş insanları olarak terörle en anlamlı mücadeleyi, işlerinde başarılı olarak ve ülke için daha fazla üreterek katkıda bulunacaklarını söyledi.

İlçeyi ve şehri davet edildikleri her platformda anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelebi, ?Bunun için kilometrelerce yol yapmaktan da kaçınmıyoruz. TEGİAD; şehrinin dertleriyle dertlenen, üzüntüsüyle üzülen, sevinçleriyle mutlu olan insanlardan oluşmaktadır. Artık TEGİAD´ın gündemine aldığı konuların şehirde konuşuluyor ve tartışılıyor olması nitelikli bir STK olma yolundaki amacımızı yaptığımız çalışmaların yerini bulduğunu göstermektedir.? dedi.

TERME PİRİNCİ
DEĞERLERİMİZDEN BİRİDİR

Gazetelerde Terme pirinciyle çıkan talihsiz haberlere üzüldüğünü ve Terme´de pirinç fabrikalarına ithal pirinçten dolayı cezai işlem uygulandığı haberlerine tepki gösteren TEGİAD Başkanı Çelebi, pirinç tebliğinde yapılan değişikliklerden, ambalajlardaki yazılardan dolayı cezai işlem uygulandığını, ceza bildirim kağıtlarında da bu açıklamanın yer aldığını kaydederek Terme pirincinin doğal ve yerli olduğunu, sofralarda güvenle tüketilebileceğini bunun için bu değere sahip çıkacaklarını ifade etti.
Başkan Çelebi, katılımlarından dolayı Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Levent Özden, SAMGİAD kurucu üye Öz-gür Uyanık, Savaş Gömeç ve tüm üyelere teşekkür etti.
SAMGİAD´ın bir önceki yönetim kurulu başkanı Özgür Uyanık ise birlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TEGİAD´ın her zaman yanında olacağını belirtti.
SAMGİAD Başkan Vekili Savaş Gömeç ise TEGİAD´ın kurulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek bundan sonraki süreçte de TEGİAD´la daha sık beraber çalışacaklarının altını çizdi.


TEDİAD BİZİM İÇİN ÖNEMLİ


Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Başkanı Levent Özden, yeni kurulan Terme Genç İş Adamları Derneği´nin hayırlı olmasını dileyerek üyelerin katkılarıyla ülkeye faydalı işler yapabileceklerine inandıklarını söyledi.


Samsun Genç iş Adamları Derneği´nin vizyon ve misyonundan bahseden Özden, TEGİAD´ın kısa sürede yapılandığını, federasyonumuz ve konfederasyonumuzdaki önemli derneklerden olduğunu gösterdiğini ve her ortamda TEGİAD´ı anlattığını belirten Özden, ?81 ilde yapılanması olan Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu, ülkenin en büyük teşkilatlarından birine sahip yapıdadır?dedi.

Bütün üyeleri bu oluşumdan dolayı tebrik eden ve şehrin ve ülkenin geleceği olan gençlerin artık daha aktif görevlerde bulunması gerektiğini belirten Özden, bundan böyle daha sık beraber olacaklarının altını çizerek GİAD´ların her zaman doğru yerde durarak bu ülke için faydalı olan zihniyetin yanında, yanlış yapanın da karşısında olacağını söyledi.

Toplantıya Terme Genç İşadamları ve Girişimciler Derneği (TEGİAD) üyeleri yoğun ilgi gösterdi.