Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TEGİAD KAYMAKAM GÜN VE BAŞKAN KUL İLE BULUŞTU

TEGİAD KAYMAKAM GÜN VE BAŞKAN KUL İLE BULUŞTU

Terme Genç İşadamları ve Girişimciler Derneği (TEGİAD) üyeleri aylık istişare yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe Terme Kaymakamı İlyas Gün ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kuş davetli olarak katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi, dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, ´´Terme´nin tanıtımı için davet edildiğimiz her platformda bulunuyoruz. Gçtiğimiz günlerde Beykoz Samsunlular Derneği´nin davetlisi olarak düzenlenen geceye Belediye Başkanımız Şenol Kul ile la beraber katıldık. İlçemizin tanıtımına katkı sağladık. İstanbul´da yaşayan Samsunlu hemşerilerimize alışverişlerinde Samsun markalarını tercik etmeleri tavsiye ettik´´ dedi. Nitelikli bir STK olma amacında olduklarını da vurgulayan çelebi, ´´Bu şehrin ve ülkenin geleceği olan gençler olarak, şehrin geleceği hakkındaki çalışmalara destek olacağız. Terme artık sadece kömür santralleri ve doğalgaz çevrim santralleri kurulacağı zaman akla gelen bir ilçe olmaktan öteye geçip, OSB yatırımları, turizm yatırımları ve tarım yatırımları denilincede akla gelen bir ilçe olmalıdır´´ dedi.

BAŞKAN KUL: ŞEHRİN GELECEĞİ SİZLERSİNİZ

Ggençlerin biraraya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şenol Kul, ´´Sizlerin gözlerinde gördüğüm heyacan ve istek bizlerinde çalışma azmini artırdı. Terme´nin geleceğine  bu şehrin gençleriyle beraber karar vereceğimizin bilinmesini isteriz. İstekleriniz çok bizim için çok önemli. Bundan sonraki süreçte bu tür toplantılarla daha çok bir araya gelip görüş alış verişinde bulunacağız´´ dedi.

KAYMAKAM GÜN: NİTELİKLİ STK´LARA İHTİYAÇ VAR

Gençlerle beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kymakam İlyas Gün, ´´Terme için yapacağımız çalışmalara vereceğiniz destekle hep beraber iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Yeni kurulan bir derneksiniz, tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte daha sık beraber olmak istiyorum. Böyle bir nitelikli STK ile beraber olmaktan mutlu oldum´´ dedi.