Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TEGİAD TÜGİK YÖNETİMİNDE

TEGİAD TÜGİK YÖNETİMİNDE

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara'da gerçekleşti. Toplantıda Erkan Güral, çok sayıda delegenin desteği ile tekrardan TÜGİK Genel Başkanlığına seçildi.

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara'da gerçekleşti. Toplantıda Erkan Güral, çok sayıda delegenin desteği ile tekrardan TÜGİK Genel Başkanlığına seçildi.
Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara'da yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onurlandırdığı genel kurul toplantısında Erkan Güral, çok sayıda delegenin desteği ile tekrardan TÜGİK Genel Başkanlığına seçildi.  TÜGİK 4. Olağan Genel Kurul Toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dışında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati' de yer aldı. 
 

YATIRIM DOSYASI CUMHURBAŞKANINDA
TOBB İkiz kulelerde gerçekleşen olağan genel kurulunda Terme adına bölgemizde yürütülen, hali hazırda devam eden ve devam edecek organize sanayi bölgesi çalışmaları ile yatırım ve istihdam altyapısını güçlendirecek çalışmaları içeren Terme Ticaret ve Sanayi Odası ve Terme Belediyesi Başkanlığının katkılarıyla hazırlanan dosya, TÜGİK Genel başkanı Erkan Güral ve TEGİAD Başkanı Ahmet Şahin tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a verildi.
    TEGİAD Başkanı Ahmet Şahin konuyla ilgili açıklamasında “Şehrimizin en önemli tarım ürünü olan Terme pirincimizi, ülkemize, Türkiye'den genel kurula katılan çok sayıda değerli iş insanına ve büyük TÜGİK ailesine tanıtma fırsatı yakaladık. Standımızda bizleri onurlandıran Genel Başkanız Erkan Güral'a, Genel Sekreterimiz Tanzer Polat Yılmaz'a ve TÜGİK yeni dönem ve önceki dönem yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarım. Büyük TÜGİK ailesi olarak 4. olağan genel kurulumuzun başta şehrimize ülkemize hayırlı olmasını diler, tüm yönetim kurulu arkadaşlarım ve üyelerimiz adına emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi. 
KARADENİZ EKİBİ TÜGİK'DE DAHA GÜÇLÜ
Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu 4.olağan Genel kurulunda, TÜGİK yönetim kurullarında ve yüksek istişare kurullarında görev yapmak üzere yeni dönem üyeleri de seçildi.
Karadeniz ekibinde yeni dönem üyeleri arasında; TEGİAD Başkanı Ahmet Şahin, SAMGİAD önceki dönem Başkanı Savaş Gömeç, KARGİF Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, SAMGİAD Mevcut dönem başkanı Onur Öztekin, ÇARŞAMBAGİAD başkanı Kazım Gençtomurcuk, BAFRAGİAD başkanı Burak Özturan, BAFRAGİAD önceki dönem başkanı Alper Güngör, Çarşambagiad önceki dönem başkanı Sercan Albayrak yer aldı. 
Kendilerini tebrik eder, bölgemize ve şehrimiz adına yapacakları tüm çalışmalarda başarılar dileriz .