Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TEKVANDODA 2 ALTIN MADALYA KAZANDIK

TEKVANDODA 2 ALTIN MADALYA KAZANDIK

Terme Tekvando Kulübü, Gençler Kategorisi Okullararası Türkiye Yarı Finallerini iki şampiyonlukla tamamladı.

    Terme Tekvando Kulübü, Milli Eğitim Bakanlığı ve Okul Sporları Federasyonunun faaliyet programında yer alan, 4- 7 Mart 2022 tarihleri arasında Çankırı’da tamamlanan, 18 ilin en iyi 550 sporcusunun seçmeleri geçerek katıldığı Gençler Kategorisi Okullararası Türkiye Yarı Finallerini iki şampiyonlukla tamamladı.
    
    BAŞARI EMEK İSTER, EMEK VERMEYE DEVAM
    Antrenör Murat Özden müsabakayla ilgili "6 sporcuyla katıldığımız müsabakalar sonucunda 2 altın madalya kazandık. Gökçenur Şirin 52 kg 1., Hasret Şahin 59 kg 1. olurken dereceye giremeyen öğrencilerim de bir birinden güzel maçlara imza attı. Tüm öğrencilerimizin eksiklerini tamamlayarak hedeften sapmadan yolumuza devam edeceğiz. Her turnuvada biraz daha gelişeceğiz. Maç maç daha hazır hale geleceğiz. Her turnuva yeni bir deneyim. Başarı emek ister, emek vermeye devam. Çocuklarını maddi manevi destekleyen bize güvenen tüm velilerime teşekkür ediyorum. Bu sonuçlarla beraber 2 öğrencimiz 1-5 Nisan arasında Alanya’da yapılacak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Okullarını, şehrimizi ve kulübümüzü bu kategorinin en yüksek organizasyonunda temsil edecekler. Türkiye Finallerinde öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum."açıklamasında bulundu.
    
    HER TÜRLÜ ZORLUKLA SAVAŞAN BİR KULÜP OLDUK
    Öğrencileriyle çok gurur duyduğunu aktaran Antrenör Özden, müsabakalara nasıl hazırlandıklarını ise şu sözlerle anlattı.
    "Müsabakalara kar kış demeden inanılmaz hazırlandık. Hem antrenmanlarda hem de turnuva genelinde  çok organizeydik. Çok akıllı maçlar çıkardık ve rakiplerimizin taktik tuzaklarını okuyarak, kendi oyunumuzu aklımızı ringe yansıttık. Aktif Savunmayı çok odaklı şekilde oynadık. Öğrencilerime  hep söylüyorum: ‘Aklınızda huzur ve sakinlik, yüreğinizde hep ateş olması gerek’ diye. Herkes tatildeyken bu çocuklar hep çalıştılar. Zaten sabah akşam sabırla, azimle antrenman yapmak demek bu takımın her parçasında inanılmaz bir karakter var demektir. Muhteşem bir şey. İşimi başarıyla yapmaktan dolayı çok mutluluk duyuyorum. Demek ki onlara bir şeyler aktarabiliyorum. Bu çok güzel bir duygu.  Her türlü zorlukla savaşan bir kulüp olduk. Hem bire bir ilişkilerimizde, hem kulüp içinde; birlik, bütünlük ve beraberlik var böyle olunca da bizden mutlusu yok."