Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TEMEL KIR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDA “GENÇLİĞE DEĞER SEMİNERİ”

TEMEL KIR KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDA “GENÇLİĞE DEĞER SEMİNERİ”

Samsun İl Müftülüğü vaizelerinden Firdevs Şana ve Suzan Doğan, Temel Kır Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik olarak "İnsanın Yaradılış Amacı: Kulluk" konulu iki seminer gerçekleştirdi.

“Gençliğe Değer Projesi” kapsamı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği çerçevesinde Samsun İl Müftülüğü vaizelerinden Firdevs Şana ve Suzan Doğan, Temel Kır Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik olarak "İnsanın Yaradılış Amacı: Kulluk" konulu iki seminer gerçekleştirdi.

Seminere okul müdürü Mehmet Türkan’ın kısa bir açılış konuşması ile başlandı. Okul müdürü konuşmasında imam hatipli olmanın önemi ve vatan, millet bayrak sevgisinin imanın gereği olduğunu, vatanı olmayanın hiçbir değerinin olamayacağını söyledi. İki değerli vaizemizin bu seminerini can kulağıyla dinlemeleri gerektiğini söyledi. Kendilerine hoş geldiniz, kolaylık ve başarılar diliyorum diyerek sözü konuşmacılara bıraktı

Seminerde, yaratıcının bize bahşettiği nimetler, insanların başıboş bırakılmadığı, yaratıcının insanları var ederken onları bir amaç için bu âleme gönderdiği, bunun farkında olmamız gerektiği belirtildi. Vatan, millet, bayrak sevgisinin imanın bir parçası olduğu vurgulandı.

Kulluk konulu sinevizyon gösterisinin da yapıldığı seminer program mini bir yarışma ve ödüllerle sonlandırıldı.

Seminerin sonunda Okul müdürü, semineri organize eden Meslek Dersleri öğretmeni İbrahim Altun’a ve İl Müftülüğü vaizelerine bu anlamlı ve etkin seminerleri için teşekkür etti.