Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TEMEL KIR KIZ İMAM-HATİP, SAMSUN ÜÇÜNCÜSÜ

TEMEL KIR KIZ İMAM-HATİP, SAMSUN ÜÇÜNCÜSÜ

Temel Kır Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi, İmam-Hatip Liseleri Arası Meslek Dersleri Bilgi Yarışması’nda, Samsun’da mayıs ayında yapılan il final yarışmasında üçüncü oldu.

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce ilk defa organize edilen İmam-Hatip Liseleri Arası Meslek Dersleri Bilgi Yarışması’nda Temel Kır Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Samsun’da mayıs ayında yapılan il final yarışmasında üçüncü olma başarısını gösterdi.

Öğrencilerini yarışmaya hazırlayan Temel Kır Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğretmeni İbrahim Altun şöyle dedi: “15 soruda 13 doğru cevap verip uzatmada grubunda 3. olan Zeynep Uzun, Melike Albayrak ve Binnur Yüksel isimli öğrencilerimizi canü gönülden kutluyorum. Kısa zamanda büyük iş başardılar. Ayrıca Terme Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Temel Kır Kız İmam-Hatip Lisesi idarecilerini, öğrencilerini makamında ağırlayan İlkadım Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy ile Samsun il Müftülüğü Şube Müdürü Fahri Tonoğlu Hocalarımıza çok teşekkür ederiz. Yarışmaya güzel ev sahipliği yapan Canik Kız İmam-Hatip Lisesi Müdürü Yaşar Teyyare başta olmak üzere ekibine ve jüri üyelerine, okulumuz idareci ve meslek dersleri öğretmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.”