Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TEMEL KIR KIZ İMAM-HATİP'TE PİLAV GÜNÜ ETKİNLİĞİ

TEMEL KIR KIZ İMAM-HATİP

Temel Kır Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi;  mevcut öğrencileri ile mezun öğrencilerini bir araya getirmek, aralarındaki gönül bağını kuvvetlendirmek, kurum kültürünü yaygınlaştırmak maksadıyla pilav günü düzenledi.

    Temel Kır Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi;  mevcut öğrencileri ile mezun öğrencilerini bir araya getirmek, aralarındaki gönül bağını kuvvetlendirmek, kurum kültürünü yaygınlaştırmak maksadıyla 16 Eylül  2022 Cuma günü okul bahçesinde pilav günü etkinliği gerçekleştirdi.
      Program,  Meslek Dersleri Öğretmeni İbrahim Altun'un sunumu, değişik üniversitelerde okuyan ve üniversitelerden mezun olmuş öğrencilerin okudukları üniversiteleri tanıtması. başarı  tavsiyeleri ve okul müdürünün kısa konuşmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. 
      Pilav gününe, öğretmenler, okul müdürleri, veliler, eski ve yeni öğrenciler katıldılar. Hasretler giderildi, hatıralar yad edildi. 
     Okul Müdürü Mehmet Türkan, pilav günü etkinliğiyle ilgili olarak şöyle dedi:
“Bu yıl ilkini düzenlediğimiz ve geleneksel olarak  devam ettirmeyi düşündüğümüz pilav günü etkinliğimiz oldukça heyecanlı geçti. Üniversite kazanan öğrencilerimizi tebrik ettik. Mevcut öğrencilerimize eğitim-öğretimin ilk haftasında  moral ve motivasyon kazandırdık. İmam-hatip ruhunu pekiştirdik.Hayat mücadelesinin içine yolcu ettiğimiz öğrencilerimize başarılar, sağlık ve sonsuz saadetler dileriz.  Arzu Aydın ve İbrahim Altun Hocalarımız başta  olmak üzere emeği geçen bütün öğretmen, öğrenci, veli ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.” Hbr: Berkan KARAPIÇAK