Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TERHOY AHMET ERSOY SPOR KULÜBÜNDEN MÜTHİŞ BAŞARI

TERHOY AHMET ERSOY SPOR KULÜBÜNDEN MÜTHİŞ BAŞARI

TERHOY Ahmet Ersoy İlkokulu Spor Kulübü öğrencileri, 03.03.2018 tarihinde Samsun Atatürk Spor Salonunda yapılan ?Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İl Birinciliği? yarışmasında, katılmış olduğu iki ayrı dalda bölge finaline kaldı.

TERHOY Ahmet Ersoy İlkokulu Spor Kulübü öğrencileri, 03 Mart 2018 tarihinde Samsun Atatürk Spor Salonunda yapılan ?Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İl Birinciliği? yarışmasında, katıldığı iki ayrı dalda bölge finaline kaldı.
19-21 Nisan 2018 tarihleri arası Ordu´da yapılacak olan bölge yarışmasında, Samsun´u iki dalda Terme kulubü temsil edecek.
Bölge yarışmasına Artvin, Trabzon, Giresun, Gümüşhane, Rize, Karabük, Ordu, Samsun illerinden gelen öğrenciler yarışacak.
Yarışmaya iki ayrı kategoride katılan kulüp öğrencileri, salonda bulunan seyircilere doyumsuz seyir zevki yaşatarak büyük alkış aldı. Küçükler, Geleneksel Düzenlemeli Dalında ?Artvin Yöresi? oyununu oynarken, büyükler Geleneksel Düzenlemesiz Dal? Samsun Yöresi? oyununu oynadı.
Ahmet Ersoy İlkokulu Spor Kulübü yönetimi, Terme´nin gururu olan öğrencileri, göstermiş oldukları üstün gayret ve performans dan dolayı tebrik etti. Bu haklı gururun yaşanmasında liderlik yapan değerli öğretmenler Erol Alan ile eşi Suna Alan ve Burcu Kurtul´a, antrenör Necip Değerli´ye, öğrencilerin hazırlanması ve yarışma sırasında görev alan asistan öğrencilere, Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Seyrekli ve kurum çalışanlarına, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma Arpacı´ya , yarışmalarda kendilerini yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy´a, her anlamda yardımlarını esirgemeyerek kendilerini destekleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Belediye Kültür Hizmetleri Müdürü Nuray Selçuk Keleş´e,Terme Kaymakamı Emin Alıcı´ya, okulun yapımını üstlenerek böyle bir imkana kavuşmalarına vesile olan, her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olan, hayırsever iş adamı Ahmet Ersoy´a teşekkür etti.