Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERHOY BÖLGE FİNALİNDE

TERHOY BÖLGE FİNALİNDE

Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Spor Kulübü, Samsun Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Halk Oyunları Kulüpler İl Birinciliği yarışmasında, Samsun il Birincisi olarak Karadeniz Bölge Yarışmasına katılmaya hak kazandı.

    Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Spor Kulübü, Samsun Atatürk Spor Salonu'nda 27 Mart Pazar günü düzenlenen Halk Oyunları Kulüpler İl Birinciliği  yarışmasında salonun gözde ekibi olmayı başardı.
    Seyrine doyum olmayan “Artvin Yöresi” oyununu oynayan Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Spor Kulübü öğrencileri, Samsun il Birincisi olarak Karadeniz Bölge Yarışmasına katılmaya hak kazandı. 
    Okul yönetimi , güzel oyunları ile Samsun'u Karadeniz bölge yarışmasında temsil edecek olan öğrencileri kutlayarak başarılarının daim olmasını diledi.  Ayrıca bu başarının ortaya çıkmasında emeği geçen, okul ve kulübün onursal başkanı Ahmet Ersoy'a, Terme Kaymakamı Metin Maytalman'a, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'a,Terme İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy'a, Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Seyrekli 'ye, ilçemiz ve ilimizin tanıtılmasında ve öğrencilerin yetiştirilmesinde, işin mutfağında bulunan öğretmen Erol Alan ve eşi Suna Alan'a, antrenör Eda Yılmaz'a, yardımcı antrenörler Hümeyra Şana ve Yusufcan Semiz'e, öğrencilere böyle bir aktivitenin içerisine girmelerini teşvik eden velilere teşekkür etti. Halk Oyunları Kulübü öğrencilerine de Karadeniz Bölge finalinde başarılar diledi.