Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME AHMET ERSOY iLKOKULU SPOR KULÜBÜNDEN HAKLI GURUR

TERME AHMET ERSOY iLKOKULU SPOR KULÜBÜNDEN HAKLI GURUR

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler İl Birinciliği yarışması, Samsun Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonunda yapıldı

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kulüpler İl Birinciliği yarışması, Samsun Tekkeköy Bahattin Ekinci Spor Salonunda yapıldı. Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Gençlik Spor Kulübü (TERHOY) iki ayrı dalda katıldığı yarışmada, iki il birinciliği elde ederek, bölge yarışmalarında Termeyi ve ayrıca Samsun´u temsil etme hakkı kazandı.
Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Gençlik Spor Kulübü (TERHOY) geleneksel düzenlemeli dal küçükler kategorisinde, sergilediği Artvin yöresi oyunları, salonda bulunan tüm izleyicilerin açık ara beğenisini kazandı. Bu beğeni ekibe il birinciliği getirdi.
Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Gençlik Spor Kulübü (TERHOY) geleneksel düzenlemesiz dal büyükler kategorisinde sergilediği, Samsun yöresi oyunları da, izleyicilerden tam not alarak il birincisi oldu.
Okul Müdürü ve Kulüp Başkanı Münir Yüksel yaptığı açıklamada, Termemizin isminin, Samsu´da ve yapılacak olan bölge yarışmalarında duyurulması, bizlere onur vermektedir. Bu haklı onuru yaşatan kıymetli öğretmenim Erol Alan´ a, çok teşekkür ediyorum. Bu yarışmaya öğrencilerimizin hazırlanmasında ön planda olmayıp, başarının mimarı olan Suna Alan´ a ve emeği geçen TERHOY üyelerine, velilerimize ve öğrencilerimize, özellikle terme Belediyesi Kültür Hizmetleri Müdürü Nuray Selçuk Keleş´e, Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Müdürü ve TERHOY yönetim kurulu başkanı olarak, çok teşekkür ediyorum?dedi.