Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

TERME BELEDİYE BAŞKANLIĞI´NDAN

TERME BELEDİYE BAŞKANLIĞI´NDAN

TERME BELEDİYE BAŞKANLIĞI´NDAN

Mülkiyeti Belediyemize ait Fenk Mahallesi Fiskobirlik Caddesi Ada No: 318 Parsel No: 1 de bulunan hamamın, Yeni Mahalle Saray Caddesi Huzur Parktaki büfenin, Çangallar Mahallesi Gölyazı Caddesi ada no:101 parsel no: 103 de deri deposu ile eski mezbahanenin soğuk hava deposu olarak ve Sakarlı Mahallesi eski Belediye Hizmet Binası zemin katında, Parsel No: 165 de bulunan 3 adet dükkân 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu´nun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile 1 (bir) yıl süre ile ve kira bedeli aylık ödenmek kaydıyla kiraya verilecektir.
İHALENİN
Yapılacağı Yer : Terme Belediyesi Encümen Toplantı Salonu
İhale Tarihi : 23/06/2016
İhale Saati : Fenk Mahallesi hamamın ihale saati 14:00, Yeni Mahalle Saray Caddesi Huzur Parktaki büfenin ihale saati: 14:20, Çangallar Mahallesi Gölyazı Caddesindeki deri deposunun ihale saati: 14:40, Çangallar Mahallesi Gölyazı Caddesindeki (eski mezbahanenin) soğuk hava deposunun ihale saati: 15:00 ve Sakarlı Mahallesi 3 adet dükkanın ihale saati 15:20.
MUHAMMEN BEDEL VE GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI
2.1. Fenk Mahallesi Hamamın muhammen yıllık kira bedeli (KDV Hariç) 3.450,00 TL, Geçici Teminat Miktarı: 103,50 TL.
2.2. Yeni Mahalle Saray Caddesi Huzur Parktaki büfenin muhammen yıllık kira bedeli (KDV Hariç) 2.530,00TL, Geçici Teminat Miktarı: 75,90 TL.
2.3. Çangallar Mahallesi Gölyazı Caddesindeki deri deposunun muhammen yıllık kira bedeli (KDV Hariç) 5.000,00 TL, Geçici Teminat Miktarı: 150,00 TL
2.4. Çangallar Mahallesi Gölyazı Caddesindeki eski mezbahanenin soğuk hava deposu olarak muhammen yıllık kira bedeli (KDV Hariç) 7.500,00 TL, Geçici Teminat Miktarı: 225,00 TL
2.5. Sakarlı Mahallesi 1 nolu dükkânın muhammen yıllık kira bedeli (KDV Hariç) 600,00 TL, Geçici Teminat Miktarı: 18,00 TL.
2.6. Sakarlı Mahallesi 2 nolu dükkânın muhammen yıllık kira bedeli (KDV Hariç) 730,00 TL, Geçici Teminat Miktarı: 21,90 TL.
2.7. Sakarlı Mahallesi 3 nolu dükkânın muhammen yıllık kira bedeli (KDV Hariç) 860,00 TL, Geçici Teminat Miktarı: 25,80 TL.
3. İSTEKLİLERDE ARANILAN BELGELER
A) İstekli gerçek kişi ise :
a) Nüfus Cüzdanı Sureti,
b) İkametgâh Belgesi,
c) İhaleye girecek kişinin noter onaylı imza sirküsü,
d) Adres Beyannamesi,
e) İstekliler adına vekaleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunanın noter tasdikli vekaletnamesi ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,
f) Geçici teminat,( 2886 Sayılı DİK ´da belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler )
g) İhaleye katılanın Terme Belediyesine problemli borcu ve ilişiği olmadığına dair belge,
h) İhale doküman bedelinin ödendiğini gösterir belge veya makbuz.
ı) Taahhütname (İhale şartnamesini ve sözleşme taslağını okuyup aynen kabul ettiğine dair belge),
B) İstekli tüzel kişi ise :
a) Ticaret Odası´ndan veya diğer resmi makamdan şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair belge,
b) Şirketin adına ihaleye girecek kişi veya kişilerin bu şirketin vekili olduğuna dair noter onaylı vekâletname ve imza sirküleri,
c) Tebligat için adres göstermesi, telefon bildirmesi,
d) Geçici teminat, ( 2886 Sayılı DİK ´da belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler )
e) Şirketin yada vekilinin Terme Belediyesine borcu ve ilişiği olmadığına dair belge,
f) İhale doküman bedelinin ödendiğini gösterir belge veya makbuz,
g) Taahhütname (İhale şartnamesini ve sözleşme taslağını okuyup aynen kabul ettiğine dair belge),
C) Ortak girişimci ise :
Ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya kişilerin her birinin (A) ve (B) fıkralarında belirtilen esaslara göre temin edecekleri belgeler ve ortak girişim beyannamesi.
D) Deri deposunun ihalesine katılacak isteklilerin Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden temin edecekleri İşletme Kayıt Belgesi.
E) İhale şartnamesi mesai saatleri dahilinde Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğünden 25,00 TL karşılığında temin edilebilir.
4. TEKLİFLERİN EN SON VERİLECEĞİ YER VE TARİH
Açık teklif usulüne göre ihale, isteklilerin ihale komisyonu önünde tekliflerini sözlü olarak belirtmeleri suretiyle yapılacaktır.
Bu duruma göre; İstekliler ihale evraklarını ihale saatinde komisyona sunacaklar ve evrakları uygun olanlar tekliflerini sözlü olarak vereceklerdir.
İstekliler, isterlerse ihale evraklarını ihale tarihi olan 23/06/2016 saat 14.00´a kadar sıra numaralı makbuz karşılığında Destek Hizmetleri Müdürlüğü´ne verecektir. İhale evrakları ile birlikte yazılı tekliflerini 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa uygun olarak teslim eden ve sözlü artırmaya katılmayanların yazılı teklifleri son ve kesin teklif olarak kabul edilir.
Ayrıca istekliler ihale tarihi olan 23/06/2016 saat 14.00´a kadar komisyon başkanlığına ulaşmış olmak şartıyla, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu´nun 37. madde hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri teklifleri iadeli taahhütlü bir mektupla da gönderebilirler. Posta ile göndermelerde olabilecek gecikmeler kabul edilmez.
Teklif sahibi komisyonda hazır bulunmadığı takdirde posta ile gönderilen teklifin son ve kesin teklif olarak kabul edileceği ilan olunur.