Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TERME BELEDİYESİ SÜNNET KAYITLARI DEVAM EDİYOR

TERME BELEDİYESİ SÜNNET  KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Terme Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni´nin bu yıl 3.´sü gerçekleştirilecek. Kayıtları devam eden Sünnet Şöleni için başvurular 31 Temmuz´a kadar devam ediyor.

Başkan Ali Kılıç, ?Çocuklarımızın mutluluğu bizler için her şeyden önce geliyor.? dedi.
Terme Belediyesi, ilçede ikamet eden çocukları bu yıl da ücretsiz olarak hijyenik bir ortamda uzman hekimlerce sünnet ettirecek.
Üçüncüsü gerçekleştirilecek olan sünnet şöleninin başvuruları devam ediyor. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen ailelerin, nüfus cüzdan fotokopisi ile birlikte Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerekiyor.

SON GÜN
31 TEMMUZ!
İlçede ikamet eden 5 yaşından gün almış çocukların kabul edileceği sünnet şöleninin kayıtları 31 Temmuz da sona eriyor. Ağustos ayında yapılması planlanan ´Toplu Sünnet Şöleni´ ile birlikte çocuklar delikanlılığa ilk adımlarını atacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek şölende çocuklara sünnet kıyafetleri de hediye edilecek.

KILIÇ: ?MUTLULUĞU
BERABER YAŞAYALIM
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, sünnet şöleninin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek sünnet olacak çocuklar için sağlıklı mutlu ve başarılarla dolu bir yaşam diledi. Kılıç açıklamasında, ?Delikanlılığa ilk adımını atacak ilçemizde ki miniklerimiz için gerçekleştireceğimiz sünnet şöleninde mutluluğu hep beraber yaşamak istiyoruz. Toplu şölen havasında planladığımız etkinliğimiz, çocuklarımız ve ailelerimiz için hayatlarının unutulmaz bir gününe dönüşecek. Sünnet çağında çocuğu olan ailelerimizin belediyemize kaydını yaptırmalarını ve onların bu heyecanını paylaşmak isteyen tüm hemşehrilerimizi Ağustos ayı içerisinde planladığımız etkinliğimize bekliyoruz? şeklinde konuştu.