Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TERME BELEDiYESi´NDEN EĞiTiME DESTEK

TERME BELEDiYESi´NDEN EĞiTiME DESTEK

Terme Belediyesi, şehirde yaşayan çocukların sağlıklı ve modern alanlarda spor yapabilmelerine büyük önem veriyor. Belediye, bu çerçevede Terme Barbaros ilkokulu´nun bahçesinde basketbol ve voleybol sahası yapıyor.

Terme ilçesi sınırları içerisinde bulunan tüm okullara her konuda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Terme Belediyesi, Yalı mahallesi Barbaros ilkokulun bahçesine basketbol ve voleybol sahası yapıyor. Standartlarda yapılacak tesis, gençlerin spora olan ilgisinin artırmasını sağlayacak. Belediye Başkanı Şenol Kul devam eden çalışmaları incelemek üzere okula ziyarette bulundu. Okul müdürü Murat Seçkin´den kurumun diğer ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

OKUL MÜDÜRÜNDEN TEŞEKKÜR
Ziyaret ve okula ilgisinden dolayı başkan Kul´a teşekkür eden Okul Müdürü Murat Seçkin, ?Barbaros ilkokulu ilçemizin eski ve köklü eğitim kurumlarından biri. Okulumuzun yıllardır eksikliğini hissettiği, en büyük ihtiyaçlarından biri olan spor sahalarımızın inşaatına başlandı. Bu güzel tesisi okulumuza kazandıracak olan Terme Belediye Başkanımız Şenol Kul ve belediyemize tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ederiz? dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE´YE KATKI
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye olarak birçok alanda hizmet vermeye çalıştıklarını ifade ederek, belediyeciliğin doğumdan ölüme kadar olan süreci kapsadığını belirtti. Eğitim kurumlarına desteklerinin devam edeceğini de vurgulayan Kul, ?Fırsat buldukça okullarımızı ziyaret etmeye çalışıyorum. Öğretmenlerimizle ve velilerle fikir alışverişi yaparak geleceğe dönük yol haritamıza fayda sağlayacak projeler geliştiriyoruz. Biz gençlerimizi çok seviyor ve değer veriyoruz. Eğitim kurumlarımız bizlerin gözbebeği. Terme´de okullarımız tüm imkanlarıyla güzel mekanlar haline geldi. Terme Belediyesi olarak spor noktasında desteklerimiz sürecek. Özellikle gençlerimiz sağlıklı yaşamın olmazsa olmazı sporla güçlü Türkiye´ye daha büyük katkılar sağlayacak? şeklinde konuştu.