Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

TERME, DOĞALGAZ´I KULLANMAYA BAŞLADI

TERME, DOĞALGAZ´I  KULLANMAYA BAŞLADI

Aksa Doğalgaz Yeni mahalle, Çay ve Yenidoğan mahallelerinde yatırım programında bulunan cadde ve sokaklarda altyapı çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladı.

Aksa Doğalgaz Yeni mahalle, Çay ve Yenidoğan mahallelerinde yatırım programında bulunan cadde ve sokaklarda altyapı çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladı.

Yeni Mahalle, Çay ve Yenidoğan mahallerindeki çalışmaların kısa sürede tamamlandığını belirten Aksa Doğalgaz Şube Sorumlusu Özgür Cihan GÜL ?Bölgedeki altyapı çalışmaları sırasında 10 km polietilen, 3.7 km çelik , 3 km servis hattı imalatı ve 311 adet bina bağlantı hattı imalatı gerçekleştirildi.

Yeni mahalle, Çay ve Yenidoğan mahallelerindeki çalışmamızın tamamlanması ile 2272 adet daireye gaz arzı sağlanmış oldu.´´dedi.
2015 yılı yatırımlarının ağırlıklı olarak Fenk Mahallesinde yürütüldüğünü belirten Gül, Fenk mahallesinde yatırım programında bulunan cadde ve sokakların kış sezonu başlamadan tamamlanacağını belirtti.

KAMPANYA AVANTAJLARINDA YARARLANIN

Doğalgazın en konforlu yakıt olduğuna ve yüksek yakıt giderlerinden kurtulmanın yolunun doğalgazdan geçtiğine işaret eden Gül, solunan havanın kalitesini yükseltmek için Terme halkını doğalgaz kullanmaya davet etti.

Kullanımı kolay, çevreci ve temiz bir yakıt olan doğalgazı kullanmanın bir sosyal sorumluluk görevi olduğunu belirterek, düzenledikleri doğalgaza geçiş kampanyası hakkında bilgiler aktardı.
Gül, halen devam eden kampanya kapsamında anlaşmalı kredi kartlarına abone bağlantı bedeline 5 taksit, güvence bedeline ise 3 taksit kampanyasının 30 Ağustos 2015 tarihi itibari ile sona ereceğini bildiren Gül, vatandaşların kampanya avantajlarından yararlanmak için geç kalmamaları gerektiğini söyledi?