Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME FUTBOL KULÜBÜNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

TERME FUTBOL KULÜBÜNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Altyapıdan futbolcu yetiştirmek amacıyla kurulan Terme Futbol Kulübü, 3 Eylül Pazartesi günü Fenk Mahallesi Amazon Sokak´taki binasında düzenlenen görkemli törenle açıldı.

Termelilerin yoğun ilgi gösterdiği programa, Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, Kulüp Başkanı Ali Osman Caniklioğlu, TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi, İlçe Tarım Müdürü Tuncay Demir, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yusuf Baştuğ, iş adamı İsa Moral, Sanayispor Kulüp Başkanı Barış Aktepe, Pazar Cami Müezzini Sabri Kengil, Zabıta Müdürü Erhan Gül ve ekibi, Köybucağı Muhtarı Savaş Yazıcı, Ayar Büfe Sahibi Sebahattin Ayar, Süleyman Küçükbekir, Cihangir Ovalı, Ali Kondakçı, sporcular, veliler ve sporseverler katıldı.
Programın açılış konuşmasını Kulüp Başkanı Ali Osman Caniklioğlu yaptı. Caniklioğlu, sporun önemine değindiği konuşmasında ?Hayırlısıyla kulüp binamızın açılışını yaptık. Uzun süredir bu oluşumu kurma çabası içindeydik ve nihayet bu hayalimizi gerçekleştirdik. Kulübümüzün kuruluş amacı, miniklere spor sevgisi aşılayıp onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir. Ayrıca, altyapıdan donanımlı bir şekilde yetiştirdiğimiz sporcularımızı öncelikle Samsunspor´a, oradan daha büyük kulüplere kazandırmaktır. Bunu yapabilecek iyi bir kadroya sahibiz. Kulübümüze gösterilen ilgiden de son derece memnunuz. Bu vesileyle bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Terme Belediye Başkan Yardımcımız Sezai Uzun olmak üzere, açılışımıza katılmak isteyip de katılamayan tüm davetlilere, tüm sporcu velilerimize kısaca bize destek veren herkese Terme Futbol Kulübü adına çok teşekkür ederiz.?dedi.
Açılış konuşmasının ardından Terme Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun dualar eşliğinde açılış kurdelesini kesti. Kulübün Terme için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Uzun ?Spor adına böyle güzel oluşumları her zaman destekliyoruz ve bu tip oluşumların arkasındayız. Bu kulübün amacına uygun güzel işler başaracağına inanıyorum. Allah utandırmasın.?dedi.
Açılış sonrası kulüp binası gezilirken davetlilere ikramda bulunuldu.