Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

TERME GAZETECİLERİ UNUTMADI

TERME GAZETECİLERİ UNUTMADI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi Terme Bilgi Gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan gazeteciler günümüzü kutları.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Terme Belediye Başkan Şenol Kul, MHP Terme İlçe Kadın Kolları ve Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi gazetemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler günümüzü kutladı.


Başkan Şenol Kul, ?Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı ve hukukun evrenselliği ilkelerinden ödün vermeden çalışan, zamana karşı ve stres altında işlerini icra eden basın emekçilerimiz düzenli bir mesaisi olmadan, doğru haberi halka ulaştırmak için büyük gayret sarf etmektedirler. Dördüncü kuvvet olan özgür ve tarafsız basın, demokrasilerin olmazsa olmazlarındandır.
Ülkemizin ve şehrimizin gelişimi ve özellikle Terme´de yaptığımız işlerin vatandaşlarımıza duyurulması onların bilgilendirilip bilinçlendirilmesi, kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basınımızın çok önemli katkıları olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Toplumun aydınlatılması, bilinçlendirilmesi, halkın talep ve beklentilerinin kamuoyuna iletilmesi, kentimizin tanıtılması gibi pek çok konuda önemli bir kamu görevi üstlenen yerel ve ulusal basınımızın, bundan sonra da aynı özveri ve sorumluluk bilinci ile görevini yerine getireceğine inanıyor; tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutluyor sağlık ve başarılar diliyorum? dedi.


Terme´deki sesimiz
Bilgi Gazetesi
MHP Terme Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, ? Ülkemizin siyasi alandaki gelişmelerini ve sosyal hayattaki değişmeleri vatandaşlara doğru ve güvenilir bir şekilde aktaran gazetecilerimizin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü en içten dileklerimle kutlar, sorumluluk duygusu içinde yaptıkları çalışmalarda başarıla dilerim.?dedi.
Yerel basının ulusal basın kadar önemli bir iş yaptığını belirten ve yerel gazeteleri önemsediğini vurgulayan Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, ise ?Terme Bilgi Gazetesi sayesinde Terme ve çevresinde neler olduğunu farklı bir pencereden görüyoruz. Fedakarca çok kutsal bir iş yapıyorsunuz.
Ayrıca Terme Ticaret Odamızın haberlerini yaparak sesimizi oluyorsunuz. ?diyerek tüm Bilgi Gazetesi Ailesinin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladı.

ŞENTÜRK´TEN
TEŞEKKÜR
Terme Bilgi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dilek Şentürk, ?Gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak çalışan gazeteciler günümüzü kutlayan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti Terme İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya ve yönetimi, Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme Belediye Basın Danışmanı Yaşar Türkmen, Kastamonu Entegre Samsun Tesisleri, Terme Genç İşadamları ve Girişimcileri Derneği Başkanı Mustafa Çelebi ve yönetimine, teşekkür ediyorum.
Bu ziyaretler bize çalışmalarımızda güç ve destek vermektedir. Görev ve sorumluluğumuzun bilinciyle hareket edeceğimizden halkımızın doğru bilgi alması adına elimizden gelen çabayı göstereceğimizden emin olabilirsiniz.
Bir nebze de olsa olaylar karşısında tarafsız olarak sizlerin sesini duyurabiliyorsak bu bizleri mutlu eder. ?diye belirtti.
Şentürk, ?Ayrıca telefonla ve internet ortamında günümüzü kutlayan bürokratlarımıza ve tüm okuyucularımıza ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum.? dedi.