Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN ÖRNEK SEMİNERLER

TERME HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN ÖRNEK SEMİNERLER

İki hafta içerisinde alanlarında uzman iki değerli ismi Terme halkıyla buluşturan Terme Halk Eğitim Merkezi´nin seminerleri Terme Halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı ve yoğun ilgi gördü.

İki hafta içerisinde alanlarında uzman iki değerli ismi Terme halkıyla buluşturan Terme Halk Eğitim Merkezi´nin seminerleri Terme Halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı ve yoğun ilgi gördü.

 

TERME´DE SITKI ASLANHAN´DAN YGS ÖNCESİ MOTİVASYON SEMİNERİ

Aile hayatı, toplum kültürü, örf adet ve geleneklerimize sahip çıkarak bugün geldiğimiz noktada yapılan yanlışları istatistiklerle ortaya koyan  Bir çok televizyon kanalında söyleşiler gerçekleştiren. Yaptığı ilginç tespitlerle gazetelere manşet olan. Yok olmaya başlamış kültürümüzün önüne geçerek ülkemizin 78 il ve ilçesinde hatta Avrupa´da ailelere, öğrencilere ve eğitimcilerimize seminerler veren, radyo programlarıyla halka seslenen , yayınlanmış beş kitabı bulunan,eğitim alanında ülkemizin önde gelen isimlerinden biri olan Sıtkı ASLANHAN Terme Halk Eğitim Merkezi´nin gayretleriyle  Terme´de seminer düzenledi

Halk Eğitim Merkezi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere sınav öncesi motivasyon semineri veren Sıtkı Aslanhan, Öğrencilere gerçekten hedefi olan ve başarmak isteyen  öğrencilerin fedakarlık yapması gerektiğini söyleyerek,  başarmanın kolay olmadığını söyledi. Hedeflerine ulaşmak isteyen kişinin sınav hazırlık süresince  televizyon seyretmeye, akıllı cep telefonları kullanmaya son vermesi gerektiği üzerinde özenle durdu.

Öğrencilere bir çok konuda tavsiyelerde bulunan Aslanhan,  Terme Halk Eğitim Merkezi´nde harika bir eğitim kadrosu olduğuna şahit olduğunu söyleyerek. Terme Halk Eğitim Merkezi´nin bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerinin güzel bir örnek olduğunu ifade etti

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Halil İbrahim Kılıçaslan, artık ülkemizin eğitim-öğretim sisteminde ciddi bir değişim sürecine girildiğini belirterek, mezun öğrencilerin artık üniversite sınavlarına Halk Eğitim Merkezlerinde açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında hazırlandıklarını belirtti. Terme Halk Eğitim Merkezi olarak açtığımız Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında 161 öğrencinin eğitim aldığını 18 öğretmenin çalıştığını belirterek, üzerimize düşen bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirebilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz , dedi. Bu kapsamda YGS sınavına kısa bir süre kala öğrencilerimizin heyecanlarını yenmeleri, motivasyonlarını sağlamaları için , bu alanda ülkemizin en önde gelen isimlerinden biri olan Sıtkı Aslanhan´ı ilçemize getirterek gençlerimizle buluşturduk. Öğrencilerimizin de programdan son derece memnun olduklarını dile getirmeleri bizi daha çok mutlu etti. Dedi.