Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

TERME iÇiN 3. KEZ TOPLANDILAR

TERME iÇiN 3. KEZ TOPLANDILAR

Terme Platformu 3. çalışma programını, 18 Mart Pazar günü İşadamı Ahmet Demir´in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Uniq İstanbul´da ?Hoşgeldiniz? kokteyli ile başlayan davete, Terme, Samsun, Ankara, Kocaeli, Bursa ve İstanbul´dan yönetim kurulu üyeleri, kurucu üyeler ile Terme´den Esnaf ve Sanatkarlar Odası adına yönetim kurulu üyesi Hakan Sabuncu, TİAD Başkanı Muzaffer Karapıçak, TİAD eski Başkanı Muharrem Çelik ve Zekai Altunpala katıldı.
Programın açış konuşmasını yapan platform başkanı Nurşen Yapıcı, platformun kuruluşu, amacı ve yapılan faaliyetlerle ilgili konuşma yaptı. Akabinde tüm katılımcılar kendilerini tanıtarak Terme için fikirlerini ortaya koydu.

TERME İÇİN ŞEHİR PLANLAMASI yAPILACAK
Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan görüşmelerde yine Terme´nin geleceği ile ilgili görüşlere yer verildi. Toplantıda, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi´nde Doç Dr. Binnur Öktem´in platform ile birlikte Terme için şehir planlaması çalışması yapılacağı duyuruldu. Platformun İstanbul ayağının genişletilmesi kararı alındı. Toplantıların Ankara´da yapılması düşünülürken Terme´den katılan davetliler platformun hedefine ulaşması için Terme´de yapılmasının daha uygun olacağı görüşünü belirttiler.

BİZİM GÜCÜMÜZ TERME AŞKI
Terme Platformu´nun varlığından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yrd. Doç Dr. Hüseyin Özbay ?Başkanımız Nurşen Yapıcı öncülüğünde güzel işler yapıyoruz. İyi niyet, kalite, dostluk, vefa, Terme´ye sadakat ve Terme aşkı bizim büyük gücümüz. Bu gücü bir araya toplayan herkese ve şahane bir muhitte bize ev sahipliği yapan değerli kardeşim Ahmet Demir´e teşekkür ediyorum.?dedi.
Platform üyesi Hayrettin Mutlu da ?Terme platformunun İstanbul toplantısı amacına yönelik oldukça başarılı geçti. Tüm dileğim Terme için olabildiğince yararlı işler yapabilmektir. Katılımcıların her biri bu amaç doğrultusunda çok istekliydi. İlk defa bu kadar ümitlendim. Terme´ye sadakat ile hizmet bizim için büyük bir amaç oldu.?diyerek çok iyi ev sahipliğinden dolayı Ahmet Demir´e teşekkürlerini sundu.
Platforma İstanbul´da ev sahipliği yapan Ahmet Demir ise ?Doğduğumuz topraklara neler yapabiliriz. Memleketimizin ne gibi sorunları var? düşüncesiyle platform üyeleriyle biraraya geldik. El ele vererek Terme´ye güzel projeler yapma gayretindeyiz.? diyerek katılımlarından dolayı tüm platform üyelerine teşekkür etti.
Altı saat süren kokteyli toplantı son derece verimli geçerken, Terme için güzel kararlar alan platform üyeleri toplantıdan mutlu ve ümitli ayrıldı.