Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TERME iYi PARTiDE HAREKETLi GÜNLER

TERME iYi PARTiDE HAREKETLi GÜNLER

İyi Parti ile CHP ´nin ittifak kararı almasının ardından ilçelerde de hareketli günler başladı.

İyi Parti ile CHP ´nin ittifak kararı almaları ve Samsun Belediye Başkanlığı´nın İYİ parti çatısı altında seçime girmesi kesinleştikten sonra ilçelerde de hareketli günler başladı.
Seçim çalışmaları kapsamında Terme ilçe teşkilatında da yoğun şekilde adaylık başvurularının yapıldığı belirtiliyor.
Dışarıya sızan flaş isimler arasında, Termeli olup yaklaşık 25 yıldır Terme´de veteriner hekimlik yapan Mürsel Gülten´in de adı geçiyor.

MÜRSEL GÜLTEN KİMDİR?
Veteriner Gülten, 1968 Terme doğumlu olup 85 yılında bitirdiği Terme Lisesi´ni takiben, 1991 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesin´den mezun oldu.
1991 -1993 yılları arasında Türkiye´de Hayvansal Teknoloji üretimi yapan Hollandalı Henndrıks Feed Firması´nda üretim müdürlüğü yaptı.
Bu şirketteki görevinden ayrıldıktan sonra Terme´ye gelerek muayenehane açtı. Bu güne kadar Terme´deki muayenehanesinde çalışmaya devam eden Mürsel Gülten, bu süreçte de aynı alanda faaliyet gösteren 20 civarında kurumsal firmanın danışmanlık hizmetini yürütüyor.
Mürsel Gülten´in saygın kişiliğinin yanısıra ilçe ve köylerde çok iyi tanınan ve sevilen bir isim olması adaylığının kesinleşmesi halinde, AK Parti için Terme´deki seçimlerin önceki yıllardaki gibi çantada keklik olmayacağı ve kıran kırana bir yarışın gerçekleşeceği şeklinde yorumlanıyor.