Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERME LİSESİ GSK, ÇARŞAMBA´DAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

TERME LİSESİ GSK,  ÇARŞAMBA´DAN  1 PUANLA DÖNÜYOR

Samsun 2. Amatör Küme Futbol Ligi´nde Terme Gençlik Spor, deplasmanda Çarşamba Gökçeçakmakspor ile 1-1 berabere kaldı.

Samsun 2. Amatör Küme Futbol Ligi´nde Terme Gençlik Spor, deplasmanda Çarşamba Gökçeçakmakspor ile 1-1 berabere kaldı.

Temsilcimiz maçın başında Hüsrev Reyhan´ın attığı golle 1-0 öne geçti. İyi oyununu sürdüren Terme Lisesi GSK´nün iki topu direkten dönmesine rağmen gol kaydına muvaffak olamadı ve devre bu sonuçla kapandı.

Bu yarıya baskılı başlayan Gökçeçakmak, aradığı golü 70. dakikada penaltıdan buldu ve durumu 1-1´e getirdi. Bu pozisyonda Halil Can kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sayıca eksik duruma düşen Terme Lisesi, daha baskılı oynamaya başladı. Bu arada Ali, Ahmet ve Alihan ile bulduğu önemli pozisyonları değerlendiremeyen temsilcimiz, galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Takımın oyuncularından, aynı zamanda kulüp başkanı olan Oğuzhan Karabıyık, ?Deplasmandan 1 puanla döndüğümüze sevinemiyoruz. Şampiyonluk yolunda yara aldık. Hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak için bundan sonraki maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz.

Terme derbisinde 16 Nisan Cumartesi günü saat 15.30´da Terme Abdullah Aslan Stadında Terme Lisesi Gençlik ile Evcispor karşı karşıya gelecektir. Tüm sporseverleri bu maça bekliyoruz? dedi.