Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERME LİSESİ GSK´DEN LİDERE ÇELME

TERME LİSESİ GSK´DEN LİDERE ÇELME

Samsun Süper Amatör Kümede sezonun sona ermesinden sonra gözler 1. Amatör Kümeye çevrildi.

Samsun Süper Amatör Kümede sezonun sona ermesinden sonra gözler 1. Amatör Kümeye çevrildi.
İlçemizin 1. Amatör Kümedeki tek temsilcisi olan Terme Lisesi Gençlik Spor Kulübü, mütevazi kadrosu ve kısıtlı imkânlarıyla A Grubundaki mücadelesini sürdürüyor. Hafta içinde lideri misafir eden temsilcimiz, Çarşamba Gençlergücü Takımını 4-2 mağlup ederek evine puansız gönderdi.
Maça; Ozan DEMİR (Kaleci), Hüsrev REYHAN (Kap.), İsmail Can AYTEKİN, Nurullah NAS, Halil Can, Ali YILMAZ, Ercan ÖZDEMİR, Süleyman Can AKBAŞ, M. Tolga ÖKSÜZ, Alparslan ŞAHİN ve Sedat Kürşat GÜVEN onbiri ile çıkan Terme Lisesi GSK, daha 5. dakikada Ercan´ın şık kafa golüyle 1-0 öne geçti. 33. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Gençlergücü eşitliği sağladı 1-1 ve ilk yarı bu sonuçla kapandı.
İkinci yarıda Serdar Ekin´in de oyuna dahil olmasıyla daha etkili bir mücadele ortaya koyan temsilcimiz; bu yarıda Ercan, Ali Yılmaz(P) ve Süleyman Can Akbaş ile bulduğu gollerle sahadan 4-2 galip ayrıldı ve puanını 19´a yükseltti. Süleyman C. Akbaş´ın hayli uzak mesafeden attığı gol uzun süre alkışlandı.
Gençlergücü´nün 11 maçta 25 puanla lider olduğu gurupta aynı puan ve averajla Cedit Ilıcaspor ikinci, Terme Lisesi GSK de 12 maçta 19 puanla 5. sırada bulunuyor.