Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TERME METRUK YAPILARDAN TEMİZLENİYOR

TERME METRUK YAPILARDAN TEMİZLENİYOR

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek, ?Şehrin dört bir yanında yenileme, değişim ve dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu dönüşümü sosyal donatı alanlarıyla destekleyerek, modern bir şehir olu

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek, ?Şehrin dört bir yanında yenileme, değişim ve dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Bu dönüşümü sosyal donatı alanlarıyla destekleyerek, modern bir şehir oluşturacağız? dedi.
Terme Belediyesi, görüntü kirliliğine neden olan, bakımsız, yıkılma ve çökme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan, bulunduğu çevrede tehlike saçan metruk yapı ve yerlerin yıkımına devam ediyor.
Belediye tarafından bu zamana kadar 40´a yakın metruk yapı yıkılırken, son olarak ilçenin düzenleme çalışmaları tamamlanan Çarşamba caddesi üzerinde 2 adet binanın yıkım çalışmalarına başlandı.


´GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ KALKACAK´
Terme´nin 21. yüzyıla yakışan bir kent haline gelebilmesi çin eski yapıların ortadan kalması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Şenol Kul,? Genel huzuru bozacak şekilde kullanılan, görüntü kirliliği yaratan, çevre sağlığını olumsuz şekilde etkileyen metruk yapıları tespit ederek mal sahiplerinin de rızası alındıktan sonra yıkım işlemini gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda Çarşamba Caddesi üzerinde bulunan 2 adet metruk yapının yıkımını Zabıta ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce gerçekleştiriyoruz. Terme Belediyesi olarak amacımız vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir kentte yaşamalarını sağlamaktır. Belediye olarak bu ve benzeri binalardaki çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

´CESARETLİ VE KARARLI ADIMLAR ATIYORUZ´
Terme´nin artık çok ciddi bir noktaya geldiğinin altını çizen Başkan Kul, ?Bu noktaya halkımızın verdiği desteklerle geldik. Gecekondu görünümünden kurtulan bir Terme, Samsun´un, Karadeniz´in parlayan yıldızı olacaktır. Terme adına güzel şeyler yapmak ve bunları gerçekleştirmek için önemli adımlar attık. Cesaretli ve kararlı adımlarla da yolumuzda yürüyoruz Çalışmalar esnasında verilen rahatsızlıktan dolayı hemşerilerimizin hoş görüsüne sığınıyor, anlayış ve gösterdikleri sabır için ilçe halkıma teşekkür ediyorum? dedi. Terme Belediyesi