Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERME MiLiÇ´TE KIŞ GÜNÜ DENiZ KEYFi

TERME MiLiÇ´TE KIŞ GÜNÜ DENiZ KEYFi

Terme Miliç plajında gezinti yapan çocuklar havanın sıcaklığının da etkisiyle dayanamayıp denize girdi.

Yurdun büyük bölümünde soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterirken, Terme Miliç plajında gezinti yapan çocuklar havanın sıcaklığının da etkisiyle dayanamayıp denize girdi.
Ülkemizde doğu ve güneydoğu bölgelerinde bazı yerlerde kar kalınlığının 5 metreyi geçtiği günlerde, havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar Terme Miliç plajına gezintiye çıktı. Aileleriyle birlikte plaja gelen çocuklar, denizinin soğukluğuna aldırmadan sıcak havanın etkisiyle büyükleri dinlemeden çamaşırlarıyla birlikte denize atladı. Soğuk suyu hisseden miniklerin denize girmesiyle çıkması bir oldu. Birkaç defa denize atlayan minikler daha sonra sahilde kurbağa yürüyüşü yaptı, takla attı, koştu ve kumla oynadı. Okul açılmasına bir gün kala sahilde doyasıya eğlenen çocuklar denizden mutlu bir şekilde ayrıldı.
Durumdan tedirgin olan aileler ise, ?Çocuklar sözümüzü dinlemeden suya atladı. Onların hızına yetişemedik. Neyseki girmeleriyle çıkmaları bir oldu. Bazı ülkelerde kışın denize girenlerin olması bizlere teselli oldu.? diyerek kış günü Terme´yi hiç bu kadar sıcak görmediklerini belirttiler.