Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TERME MYO´DA GENÇLİK MERKEZİ SEMİNERİ

TERME MYO´DA GENÇLİK MERKEZİ SEMİNERİ

Termespor Gençlik Mekezi, Terme Meslek Yüksekokulu´nda düzenlediği seminerle gençlere merkezin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı´na bağlı Terme Gençlik Merkezi 2015´ten bu yana gençlere yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürürken bu kapsamda, Terme Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik 2 Ekim salı günü, mekezin faaliyetleri hakkında bilgilendirici eğitim semineri düzenlendi.
Merkezde görev yapan gençlik liderleri tarafından öğrencilere, merkezin kulüp faaliyetleri, akademi faaliyetleri, sportif ve sosyal etkinliklerinin tanıtımı yapılarak, bakanlık projeleri, kamplar ve geziler hakkında bilgiler verildi.


7-29 YAŞ ARASI ÇOCUK VE GENÇLER YARARLANABİLİYOR
Terme Sanayi Kavşağında hizmet veren Terme Gençlik Merkezinde gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde yaşam kalitesini artırma, ilgi duydukları alanlar doğrultusunda yönlendirme, ufuklarını genişletme, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlanmalarının amaçlandığını ifade eden Terme Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Seyrekli ?Merkezimizde, 7-29 yaş arası çocuk ve gençlerimiz bedensel, akademik, ruhsal ve sosyal ihtiyaçları düşünülerek aktivitelerin organize edildiği merkezde etüt, kendilerini tanımalarına ve yeteneklerini keşfetmelerine yönelik hobi, el sanatları, enstrüman ve sağlıklı birer birey olmalarına yardımcı spor kursları veriliyor. Merkez, 08.00-18.00 saatlerinde ücretsiz hizmet veriyor.?dedi.