Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TERME MYO´DA KAYITLAR BAŞLADI

TERME  MYO´DA  KAYITLAR  BAŞLADI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 2017-2018 eğitim öğretim dönemi kesin kayıtları başladı.

OmÜ Terme Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi, bu yıl tüm okulların kayıtlarının tek bir merkezden yapıldığını öğrenciler isterlerse e-devlet üzerinden de kayıt yaptırabildiğini belirtti.
Okul Müdürü Terzi, ?Bir öğrenci kaydı 30 saniye gibi kısa bir sürede tamamlanıyor. SAMULAŞ da ayrıca stant açarak kayıt yaptıran öğrencilere indirimli biniş kartı veriyor. Öğrencilerimiz kesin kayıtlarını yaptırdıktan sonra mutlaka eğitim ve öğretim haklarından faydalanabilmesi için ders kayıtlarını yaptırmalılar. 18 Eylül tarihinde de tüm fakülte ve yüksekokullarda oryantasyon faaliyeti olacak.? dedi.
Kayıt yaptıramayan öğrencilere Terme Meslek Yüksek Okulunda da yardımcı olunuyor.

TERME MYO´DA YENİ BÖLÜM
Terme MYO Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi bu yıl yeni açılan Dış Ticaret Bölümü ile Terme MYO´da bölüm sayısının 5´e çıktığını belirterek, ?Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Gıda Teknolojisi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ve Pazarlama bölümlerinin yanında bir de Dış Ticaret Bölümü ile eğitim öğretim yılına başladık. Gelecek yıl Lojistik ve Reklamcılık Bölümlerine de öğrenci alımıza başlanacak ve okulun kapasitesi arttırılacaktır.
Okulumuzun sosyal imkanları her geçen yıl artmaktadır. Hemen yanımızda yer alan Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi faaliyet göstermektedir. Diğer yanında Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun inşaatı hızlıca devam etmektedir. Öğrencilerimiz sosyal etkinliklerden geri kalmayacakları ve ulaşım konusunda bir sıkıntı yaşamayacakları imkanlara sahipler. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.?diyerek gençleri okula davet etti.