Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERME ÖĞRETMENLER KOROSU´NDAN KONSER

TERME ÖĞRETMENLER KOROSU´NDAN KONSER

Terme Öğretmenler Korusu, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Belediye Kültür Merkezi´nde konser düzenledi.

Millet Mekteplerinin açılışı, Atatürk´e ?Başöğretmen? unvanının verilişinin 90. yılı ve 24 Kasım´ın öğretmenler günü olarak kutlanmasının 38. yılı nedeniyle, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün destekleriyle organize edilen ?Terme Öğretmenler Korosu? 5 Aralık Çarşamba günü Terme Belediyesi Kültür Merkezi´nde konser verdi.
Şefliğini Kağan Eyi´nin üstlendiği ve 23 koristten oluşan Terme Öğretmenler Korosu konserine, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Konserde, Ege Yöresi´ne ait olan Yörük Ali türküsünü seslendiren Muzaffer Ödemiş ile beraber halk oyunları öğreticisi Emrah Kuvvet halk oyunları gösterisini izleyicilere sundu.
Program sonunda konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, ?Terme Öğretmenler Korosu Şefi Kağan Eyi, 24 Kasım Öğretmenler Günü için öğretmenlerden oluşan bir koro kurmak istediğini 2 ay kadar önce bana iletmişti. Bu kadar kısa süre içerisinde böyle büyük bir başarının yakalanmasını takdir ediyorum? ifadelerini kullandı.
Ersoy konuşmasının ardından Terme Öğretmenler Korosu Şefi Kağan Eyi´ye çiçek takdim ettikten sonra konser, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. Hbr: