Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Terme Sanayispor Süper Lig´de

Terme Sanayispor  Süper Lig´de

Amatör Küme Büyükler Ligi yükselme maçında Esentepespor ile karşılaşan Terme Sanayispor, rakibini uzatmalarda bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek Süper Amatör Lige merhaba diyen 3.cü takım oldu.

Amatör Küme Büyükler Ligi yükselme maçında Esentepespor ile karşılaşan Terme Sanayispor, rakibini uzatmalarda bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek Süper Amatör Lige merhaba diyen 3.cü takım oldu. Maç sonrası Terme Sanayispor´lu oyuncular Süper lige çıkma sevincini doyasıya yaşadı.

BAŞKANLAR DA İZLEDİ

Samsun 1. Amatör Küme Büyükler Ligi yükselme maçında Esentepespor ile Terme Sanayispor karşı karşıya geldi. İlkadım Baruthane suni çim sahada oynanan maçta rakibini uzatma bölümlerinde bulduğu gollerle 3-1 mağlup eden Terme Sanayispor, Süper Amatör Lige çıkan 3.cü takım oldu. Baştan sona büyük heyecan içerisinde geçen karşılaşmayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak ve çok sayıda sporsever yakından takip etti.

UZATMALARDA GELEN MUTLULUK

Maça hızlı başlayan ekip Esentepespor oldu. Kırmızı-Beyazlılar, 10. dakikada Ender´in bulduğu golle 1-0 öne geçerek devreyi bu skorla tamamladı. İkinci 45 dakikada ise her iki takım karşılıklı gol aradı. Mücadelenin son dakikalarında 86´da Bekir skora eşitlik getiren isim oldu ve müsabaka uzatma bölümlerine gitti(1-1). Uzatma bölümlerinin ilkinde iki takımdan gol sesi çıkmadı. İkinci uzatmalarda ise Terme Sanayispor, Uğur ve Şuayip´in attığı gollerle skoru 3-1´e taşıdı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Terme Sanayispor, Süper Amatör Lige yükselen takım oldu.