Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERME STANDINA YOĞUN İLGİ

TERME STANDINA YOĞUN İLGİ

TÜYAP Kongre Merkezinde düzenlenen İnşaat Fuarı´na katılan Terme Belediyesi´nin standı yoğun ilgi gördü.

Bu yıl ikincisi yapılan ?Samsun İnşaat 2016 - Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı?, 31 Mart - 3 Nisan 2016 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi´nde düzenlendi. 31 Mart Perşembe günü protokolün de yoğun katılımıyla kapılarını açan ´Samsun İnşaat Fuarı 2016´ 03 Nisan Pazar günü sona erdi.

Fuar, yurt dışından ve yurt içinden gelen 28 bin 839 kişi tarafından ziyaret edilerek sektöre bu yıl da önemli bir hareket getirdi.

İnşaat fuarında, Tarihi Kent Dokuları İle Kentsel, Kültürel Mirasın Korunması Özel Bölümünde Terme Belediyesi de yer aldı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediye Kültür Müdürü Nuray Selçuk tüm ziyaretçilerle yakından ilgilenerek stantta Terme adına ev sahipliği yaptı. Gelen ziyaretçilere yörenin markası Terme Pirinci hediye edilirken, fındık ve pide de ikram edildi.

Standı, Samsun Milletvekilleri; Orhan Kırcalı, Çiğdem Karaaslan ve Fuat Köktaş, Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ordu, Kayseri, Bartın, Bafra, Tekkeköy, Çarşamba, Vezirköprü, İlkadım belediye başkanları, Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme´nin inşaat sektör temsilcileri ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şenol Kul, standa gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını dile getirerek ?Terme; tarım, ticaret ve turizm alanında potansiyeli yüksek bir ilçedir. İlçemizi öncelikle Türkiye´ye sonra da tüm dünyaya tanıtmayı hedefliyoruz.?diyerek standı ziyaret eden herkese teşekkür etti.