Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

TERME STANTLARINA YOĞUN İLGİ

TERME STANTLARINA YOĞUN İLGİ

Samsun Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşletme Teknolojileri Paketleme ve Lojistik Fuarı? düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi, TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası ve KOSGEB işbirliği ile hazırlanan Samsun Gıda Fuarı 2016 Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşletmeciliği Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı 24 Kasım 2016 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Fuarda Terme stantlarını Samsun Milletvekilleri, Vali İbrahim Şahin, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Başkan Yardımcısı Sezai Uzun, Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon, Asiyad ( Ankara Samsun Sanayici işadamları ve Bürokratlar Dernegi) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yılmaz ve Yönetim kurulu üyeleri ile çok vatandaş katıldı.

Terme TSO adına fuara Meclis Başkanı, Mehmet Körpe katıldı. Açılış törenin ardından stantları ziyaret ederek firmalar ile görüşmeler gerçekleştiren Körpe ?Bölgemizin en kapsamlı Gıda Fuarı olan Samsun 2016 Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşletme Teknolojileri Paketleme ve Lojistik Fuarı, Yurtiçi ve Yurtdışı heyetlerinin katılımları ile kapsamlı bir şekilde başlamış bulunmaktadır. Firmaların yeni alıcılar ve yeni pazarlar bulabilecekleri yerler bu organizasyonlardır. Fuarın bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

?TERME ÜRÜNLERİNİ
DÜNYAYA TANITACAĞIZ?
Fuarda Tekin Süt Ürünleri, Çelebi Tarım Ürünleri, Terme Amazon Mantar ve Tarım Ürünleri ile Terme Genç İş Adamları Derneği stantdaki yerini aldı.
Fuarda ürünlerini teşhir eden Termeli üreticiler yetiştirdikleri ürünün kalitesinin dünya ile yarıştığını belirterek, amacımız ürünlerimizi önce ülkemize sonra da dünyaya tanıtmaktır.?dediler.