Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

TERME TAEKWONDO DA KUŞAK SINAVI

TERME TAEKWONDO DA KUŞAK SINAVI

2017 Eylül ayı Kuşak Terfi Sınavı Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Spor salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Kuşak terfi sınavına toplam 32 sporcu katıldı.

2017 Eylül ayı Kuşak Terfi Sınavı Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Spor salonunda büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Kuşak terfi sınavına toplam 32 sporcu katıldı.
Kulüp Antrenör Murat Özden, ?Sporcularımızın yeni terfi etmiş oldukları kuşaklarının kendilerine ve kulübümüze hayırlı, uğurlu olmasını dilerim.
Sporcularımızı kuşak sınavındaki gayret ve başarılarından dolayı tebrik ederim. Altyapımız her şeyimiz . Büyük takımdan Alt yapısına kadar biz büyük bir aileyiz her geçen gün daha da büyüyerek Taekwondo camiasına geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmek için var olan gücümüzle çalışıyoruz .
32 sporcunun katılımı ile gerçekleşen sınavda çocukların heyecanları yanı sıra velilerin heyecanı gözlerden kaçmadı. Sporcuların ter döktüğü kuşak sınavında, gösteriler büyük heyecana sahne oldu. Kalabalık seyirci önünde sporcular tüm hünerlerini sergilediler ve geleceğin başarılı sporcular olacaklarının işaretlerini verdiler.
Amacımız, geleceğe sağlıklı bireyler yetiştirmenin yanında, bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandıracak sporcular yetiştirmek. Bunun yanında sporcularımıza Taekwondonun felsefesi olan Saygı, sevgi, disiplin, ahlak ve vefayı veriyoruz.
Bu tür sınavlar öğrencilerin bilgilerini test etmek, seviyelerini öğrenmek ve onları bir üst kuşağa çıkarmak için yapılıyor. Kuşak Terfi sınavları Pratik ve teorik bilgileri geliştirmek açısından birer fırsattır. Öğrencilerimizle uzun süredir çalışıyoruz. Bugün almış oldukları eğitimleri bir kez daha pratikte uygulayarak yeni kuşaklarını almaya hak kazandılar.
Alt yapıdan yetişmeye devam eden sporcularımızla birlikte çok güçlü bir ekiple önümüzdeki yıllarda iddiamızı sürdürmeye devam edeceğiz.
Öğrencilerimiz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine önemli başarılar kazanarak ilçemizin adını duyurmaya devam edecekler.
Çocuklarının spor yapması için özveri sarf eden anne babalara teşekkür ediyorum. Aileleri böyle değerli ve kıymetli çocuklar yetiştirdikleri için kutluyorum. Bu sınava katılan tüm sporcular, inşallah ilerde olimpiyatlarda başarılı birer sporcu olurlar. Bu tablonun bir parçası olan çocuklarımıza velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum.?dedi.