Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERME TAEKWONDO TÜRKiYE ŞAMPiYONU

TERME TAEKWONDO TÜRKiYE ŞAMPiYONU

Türkiye Taekwondo Federasyonu´nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 15- 20 Ocak tarihleri arasında Konya Karatay Kongre ve Spor Salonu´nda yapıldı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu´nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 15- 20 Ocak tarihleri arasında Konya Karatay Kongre ve Spor Salonu´nda yapıldı.

BENGÜSU TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Spor Salonunda devam eden Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası´nda, Bengüsu Yılmaz, Bayanlar 68 Kg.´da, tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.
Bengüsu´yu gösterdiği yüksek azim, gayret ve mücadelesinden tebrik eden Taekwondo antrenörü Murat Özden ?Çok çalıştı ve bu başarıyı sonuna kadar haketti. Allah, kendisine başarılarla dolu bir hayat nasip etsin. Bizlere destek olan, yanımızda olan, bizlerden dualarını eksik etmeyen herkese, öğrencilerim, velilerim ve Terme Taekwondo Ailesi adına çok teşekkür ediyorum?dedi.

MİLLİ TAKIMA ÜÇ SPORCUMUZ SEÇİLDİ
68 Kg Bayanlarda Şampiyon Bengüsu, 49 Kg Bayanlarda Feyza Durdu ve
52 Kg Bayanlarda Fatma İlayda Dinç, 13-17 Şubat tarihlerinde, Antalya´da yapılacak olan Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Şampiyonası´nda, Türk Milli Takımı adına yarışacak. İlçemizi ve ülkemizi, 80 milyonu temsil edecekler. Terme, aynı anda Milli takıma 3 sporcu kazandırarak eşi benzeri olmayan bir başarıya imza attı.

?BENGÜSU GERÇEK BİR ŞAMPİYON?

Şampiyon sporcuyu 9 yaşından bu yana yetiştiren ve elde ettiği büyük derecelerdeki en büyük pay sahibi olan, antrenörü Murat Özden ?O gerçek bir şampiyon ve şehrimizin gururu. Genç yaşında inanılmaz bir kariyerin de sahibi. 2015 yılından bu yana sürekli kürsüde yerini aldı. 2 Türkiye, 1 Avrupa ikinciliği ve Dünya Üçüncülüğü olmak üzere şimdiden inanılmaz bir kariyer elde etti. Bengüsu çok özel bir yetenek aynı zamanda okul başarısı da çok yüksek. Samsun Fen Lisesi öğrencisi ve çok özel bir sporcu. Onun gibi bir öğrencim olduğu içim kendimi çok şanslı hissediyorum. Ailesini böyle güzel, terbiyeli, ahlaklı, hocasına ve kulübüne bağlı, çalışkan bir evlat yetiştirdiği için tebrik ediyorum.?dedi.

Şampiyonada mücadele eden tüm öğrencilerinin çok iyi performans gösterdiğine de dikkat çeken Özden ?Madalya alan ve alamayan tüm öğrencilerimle gurur duyuyorum. Bizlere destek olan yanımızda olan dualarını eksik etmeyen herkese öğrencilerim, velilerim ve Terme Taekwondo ailesi adına çok teşekkür ediyorum.?dedi.