Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERME TAEKWONDO´DA KUŞAK TERFİ İMTİHANI

TERME TAEKWONDO´DA  KUŞAK TERFİ İMTİHANI

Her geçen gün yeni başarılara imza atan Termeli Taekwondocular bu kez Kuşak Terfi sınavı için ter döktüler. Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen sınav yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Ailelerin heyecan içerisinde çocukla

Her geçen gün yeni başarılara imza atan Termeli Taekwondocular bu kez Kuşak Terfi sınavı için ter döktüler. Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen sınav yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Ailelerin heyecan içerisinde çocuklarını izlediği günde geleceğin yıldızlarının geldiğinin sinyalleride verilmiş oldu.

GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYORUZ
Türkiye Taekwondo Federasyonu faaliyet programında yer alan Ahmet Ersoy İlkokulu spor salonunda düzenlenen kuşak terfi sınavı 55 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Her yıl Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında sporcularımız bu heyecanı yaşıyorlar. Kuşak imtihanında çocuklarımızın ve ailelerin heyecanı coşkusu görülmeye değerdi.
Milli Takım Antrenörü Murat ÖZDEN: Gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapmaları sadece Taekwondoya odaklanmaları bizim için çok önemli. Her sene koyduğumuz hedeflere çok çalışarak ve mücadele ederek yüksek tempoda çalışıyoruz. 2018 yılına çok iyi başladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Amacımız çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek, bizleri bir araya getiren Taekwondo sporunu sevdirmek.
Gruplar halinde yapılan kuşak terfi sınavında katılan 55 sporcumuzda bir üst kuşağa terfi ettiler.

AİLELERE TEŞEKKÜRLER
Taekwondo Olimpik bir spor olduğu için çok daha fazla emek istiyor. Dolayısıyla bu yola çıkan sporcular çok daha fazla çalışmalı, antrenmanlarını aksatmamalı ve asla pes etmemeliler. Başarı ancak bunları başarabilen sporcuların oluyor. Tabi bu yolda en önemli etmende aileler oluyor. Bizimle birlikte çocukların gelişimine katkı sağlayan onları yalnız bırakmayan aileler başarının gelmesindeki en önemli faktörlerden bir tanesidir. Çünkü ailelerin çocuklarını desteklemeleri Takip etmeleri , onların yanında olmalarını göstermeleri genç sporculara özgüven katıyor. Başarıda böyle bir desteğin ardından düzenli çalışmayla birlikte geliyor.
Bu bağlamda sporcularımızın heyecanına ortak olan onların başarısında pay sahibi olan velilerimize teşekkür ediyorum. Başarıya giden yol zor. Zorlukları birlik ve beraberlik içinde ailelerimizle aşıyor olmamız çok güzel. Birlikte hareket etmek dün ve bugün olduğu gibi yarın da bizleri başarılı kılacak ve sporcularımızın hedeflerine ulaşmasını kolaylaştıracaktır.

TAEKWONDO AİLEMİZ BÜYÜYOR
Taekwondo ailemiz büyümeye devam ediyor. Çocuklarımızı Taekwondo yapmaya davet ediyoruz. TERME Taekwondosunun Türkiye ve Avrupa´da marka olduğu en üst seviyelere ulaştığı geleceğinin çok daha parlak olduğu görülen bu günlerde Büyük Taekwondo ailesinin üyesi olmaya hazırsanız; sevgi, saygı, disiplin, başarı, sosyal ortam ve daha bir çok şey kazanmak isteyen spora gönül vermiş tüm çocuklarımızı aramıza bekliyoruz. Haber: Burak Karapıçak