Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TERME TAKIMLARI SAHASINDA KAZANDI

TERME TAKIMLARI SAHASINDA KAZANDI

Evcispor ve Sanayispor, Pazar günü Abdullah Aslan Stadında oynadıkları maçlarda rakiplerini yenerek puan cetvelindeki yerlerini korudular.

Termespor´un maçının olmadığı haftada, Samsun 1. Amatör Kümede mücadele eden takımlarımızdan Evcispor ve Sanayispor, Pazar günü Abdullah Aslan Stadında oynadıkları maçlarda rakiplerini yenerek puan cetvelindeki yerlerini korudular.
Saat 12.00´de başlayan günün ilk maçında A Grubu takımlarından Evcispor, her iki yarıda bulduğu birer golle, en yakın takipçisi Lâdikspor´u 2-1 mağlup ederek lider Dededağspor´un 2 puan gerisinde, 11 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.
Yalçın Duyak, Emrullah Çördük ve Ozan Emre İpek hakem üçlüsünün yönettiği maça Evcispor şu kadro ile çıktı:
1.Murat Şimşek, 2.Esat Rafet Çavuşoğlu (Kp), 3.Tayfun Gelmez, 4.Ömer Uzun, 5.Yunus Çakır, 6.Murat Bayram, 7.Samet Irklı, 8.Abdulkadir Küçük, 9.Hakan Balcık, 10.Bahadır Güngör, 11.Kubilay Akkaya.
Daha maçın başında 3.dakikada Yunus Çakır´ın golü ile 1-0 öne geçen Evcispor, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyerek ilk yarıyı bu skorla kapadı. İkinci yarıda kontrollü bir oyun sergileyen Evcispor, Samet Irklı´nın golü ile farkı ikiye çıkardı ve maç da bu sonuçla 2-0 Evcispor´un galibiyeti ile sona erdi.
Saat 14.00´de başlayan günün ikinci maçında, bugüne kadar 4´te 4 yapan Sanayispor, grubun güçlü ekiplerinden Fatih Reşadiye ile karşılaştı.
Hakemler; Emrah Acar, Muhammet Ünlü ve Harun Alkan´ın yönettiği maça Sanayispor, şu kadro ile çıktı: 1.Emrah Çağlar, 2.Mertcan GÜL, 3.Ömer Dinç, 4.Erkan Semizoğlu, 5.Nuh Cumhur Uzun, 6.Hüseyin Yavuz Aslan, 7.Hamdi Ergen, 8.Kudret Bolat, 9.Ümitcan Varol, 10.Ercan Baş, 11.Tayyip Çay
Oyun karşılıklı ataklarla geçerken 21. dakikada ani gelişen Reşadiye atağında Enes Atabay, topu ağlara göndererek takımını deplâsmanda 1-0 öne geçirdi. Bu arada 41.dakikada Termespor´un kazandığı bir faul atışında baraj mesafesini ihlal eden F. Reşadiye oyuncusu Cihan Sarıgül, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Rakibinin 10 kişi kalmasından da faydalanan Sanayispor, ikinci yarıda baskısını artırdı. İkinci yarıda oyuna giren Barış Küçük ve Ercan Baş´ın attığı gollerle, zor da olsa sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Böylece lider Alaçamspor´un ardından 15 puanla ve averajla ikinci sıradaki yerini korumuş oldu. Maçı, Seyfi Günaçtı ile birlikte seyreden Coğrafya Öğretmeni Ali Alper, ?Reşadiye, daha düzenli ve yardımlaşarak oynuyor. Rakip 10 kişi kalmasaydı Sanayispor´un işi hayli zordu? dedi.
Gelecek hafta Evcispor, İstasyon Gençlerbirliği ile, Sanayispor da Zeytinlikspor´la karşılaşacak.
Bu arada, 1. Amatör Küme B Grubu takımlarından Terme Lisesi GSK, dış sahada grubun lideri Alaçamspor´a 4-0 mağlup oldu.