Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERME TAKIMLARININ ZAFER HAFTASI

TERME TAKIMLARININ ZAFER HAFTASI

Samsun liglerinde mücadele eden 4 Terme takımı da haftayı galibiyetle kapatarak büyük başarıya imza attı. Böylece hem taraftarlarını, hem de futbolseverleri sevindirdi.

Pazar günü oynanması gerekirken, Cumartesi gününe alınan maçta Termespor, Atakum Belediye Stadında grubun güçlü takımlarından Karasamsun ile karşılaştı.
Maça; 1.Ömer Seis, 2.Anıl Sağır, 3.Receb Yıldız, 4.Emrah Sağıroğlu, 5.İlker Tuşcan, 6.Sönmez Yıldırım, 7.Doğan Çakırtaş, 8.Yunus Uzun, 9.Mesut Can Özen, 10.Ümit Güven ve 11.Mahmut Dursun onbiri ile başlayan Termespor, üstün bir oyundan sonra 27.dakikada Doğan Çakırtaş, 70.dakikada Mesut Can Özen ve 90+2´de Sönmez Yıldırım´ın attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Bu sonuçla, hem Karasamsun´un kendisine yaklaşmasını önledi, hem de lider ile arasındaki puan farkını koruyarak, 19 maçta 44 puanla ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı.
1. Amatör Küme A Grubu takımlarından Evcispor, Bafra´da Dededağspor ile karşılaştı. Evcispor maça şu kadro ile başladı: 1.Murat Şimşek, 2.E. Rafet Çavuşoğlu, 3.Oğuzhan Koç, 4.Murat Bayram, 5.Bahadır Güngör, 6.Yunus Çakır, 7.Ömer Uzun, 8.Samet Irklı, 9.Berke Alaskan, 10. Kubilay Akkaya ve 11.Salih Ateş. Evcispor, her iki yarıda Ömer Uzun ve Tayfun Gelmez ile bulduğu gollerle rakibini 2-0 mağlup etti. Böylece, 18 puana yükselerek lider Dededağspor ile arasındaki puan farkını 1´e indirdi.
1. Amatör Küme B Grubu takımlarından Terme Lisesi GSK, rakibi BE Karşıyaka takımı maça çıkmayınca hükmen 3-0 galip ilan edildi.
Haftanın Terme´de oynanan tek maçında Pazar günü saat 15.00´de Sanayispor, ikinci yarıda oyuna giren Kudret Bolat´ın 61.dakikada attığı tek golle lider Alaçamspor´u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Erdem Mertoğlu, Mehmet Şenkaya ve Murat Akhisarlı hakem üçlüsünün yönettiği maça Sanayispor, maça şu kadro ile başladı: Emrah Çağlar (1), Mertcan GÜL (93), Erkan Semizoğlu (20), Hüseyin Yavuz Aslan (23), Nuh Cumhur Uzun (3), Ercan Baş (5, Kp), Tayyip Çay (22), Hamdi Ergen (99) (İkinci yarı: Kudret Bolat), Barış Küçük (7), Osman Mert Demirci (97) ve Cihan Öztürk (55).
Bu sonuçla Sanayispor puanını 21´e yükselterek, 19 puanlı Alaçamspor´un önünde 1 maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
Terme Bilgi Gazetesi olarak takımlarımıza önümüzdeki haftalarda da başarılar diliyoruz.