Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERME, TARİHİNİN EN BÜYÜK ALT YAPI YATIRIMLARINI ALIYOR

TERME, TARİHİNİN EN BÜYÜK  ALT YAPI YATIRIMLARINI ALIYOR

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile birlikte ilçede alt yapı çalışması planlanan bölgelerde incelemelerde bulundu. Kul, yapılan

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile birlikte ilçede alt yapı çalışması planlanan bölgelerde incelemelerde bulundu. Kul, yapılan tüm işleri hizmet odaklı yaptıklarının altını çizerek, hizmetler noktasında SASKİ ve Büyükşehir Belediyesi´ne de teşekkür etti.
Terme´de uzun yıllar sorun olan ve çözüme kavuşturulmayan alt yapı artık kabus olmaktan çıkıyor. Şehrin neredeyse her bölgesinde devam eden yol yapım çalışmalarıyla birlikte alt yapı çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda ilçe geneline yayılan çalışmalar ile elektrik hatlarının yer altına alınması, doğalgaz, su, kanalizasyon hatları da yenileniyor.
Üst yapı çalışmaları öncesinde alt yapı sorunlarının giderildiğini kaydeden Başkan Kul, Terme´nin her anlamda eksiksiz bir şehir olması için çalıştıklarını kaydetti.

ALT YAPI ÖNEMLİ
Üst yapıdan önce alt yapının eksiksiz bir şekilde yapıldığını aktararak, ziyaret ve Terme´de yapılan çalışmalardan dolayı SASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt´a teşekkür eden Başkan Kul, " Alt yapı bir şehrin en önemli hizmetidir. Altyapı sağlıklı bir şekilde çözülmediğinde, üst yapı sağlıklı bir şekilde inşa edilmiyor. Yalnızca şehrimizde görünen hizmetler yapılmıyor. Görünmeyen yüzüyle de çalışmalar sağlam temeller üzerine kuruluyor. Bu çerçevede ilçemize hizmet veren Büyükşehir belediyemiz ve diğer kurumlara teşekkür ediyoruz." dedi.

DAHA SAĞLIKLI BİR TERME
İlçenin altyapı ve üstyapısını tamamen yenileyecek olan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Kul ?Daha önce de belirttiğim gibi altyapı çalışmaları cesaret işidir. Çünkü altyapı demek yazın toz, toprak, kışın yağmur, çamuru göze almak demektir. Fakat biz halkımızın sağlığını önceliğimiz olarak belirledik ve elimizi taşın altına koyarak ?Daha sağlıklı bir Terme´ hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim önceliğimiz insan. Ve halkımızın hayatını kolaylaştıracak, güzelleştirecek hizmetler sağlamak ta önceliğimiz. " şeklinde konuştu.