Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

TERME TSO PERSONELİ EĞİTİMDE

TERME TSO PERSONELİ EĞİTİMDE

Dünya standartlarındaki hizmet konusundaki eğitimlere bu yıl da devam ediliyor. Eğitimlerden sonuç alınması üzerine Samsun dışındaki diğer kentlerden de katılım talebi gelmesi üzerine Ticaret Borsaları ile Ticaret ve Sanayi Odalarının personeli önemli bil

Bu yılın ilk buluşmasında, eğitmen Gökhan Okçu, ?Kurumsal kapasitenin geliştirilmesinde 25. Saatin Etkisi? konusunda örnekleri ile beraber bilgilendirme yaptı. Samsun Ticaret Borsası´nın önderliğinde gerçekleştirilen eğitim programına Samsun il ve ilçelerindeki Ticaret Borsaları ile Ticaret ve Sanayi Odalarının personellerinin yanı sıra Kırıkkale, Amasya Suluova, Gümüşhacıköy, Merzifon, Tokat Zile´den yaklaşık 45 kişi katıldı.İkili ilişkiler, marka gücünün ortaya çıkarılması için bireylerin rolleri, kişisel övgülerin önemi, algı yönetimi, kurum algılarının nasıl yürütüleceği, güven ve algıya dayalı iletişim gibi konular anlatıldı.
Terme Ticaret ve Sanayi Odası adına eğitime Genel Sekreter Fatma MALKOÇ AVCI, Ticaret Sicili Müdür Yrd.Murat YAMAN,Muamelat Memuru Alper YÜKSEL ve Proje Sorumlusu Özge KAHRAMAN katıldı.