Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

TERME TSO TARAFINDAN İŞ-KUR BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TERME TSO TARAFINDAN İŞ-KUR  BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Terme Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ´İŞKUR Destek Programları ve Teşvikleri´ hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ´İŞKUR Destek Programları ve Teşvikleri´ hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Terme Ticaret ve Sanayi Odası ile Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliği ile Terme´de ki işverenlere İş-Kur faaliyetleri ve işverenlere sundukları destekler konusunda ayrıca uygulanan teşvik yasaları ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi´ nin da katılım sağladığı Terme Ticaret ve Sanayi Odası ve Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliği ile Terme TSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme ve istişare toplantısına İş-Kur Samsun İl Müdürlüğü Meslek Danışmanları Fatih Çepniler ve Çiğdem Çakır Beyhan´ın sunumlarını gerçekleştirdiği toplantıya Terme TSO üyelerinden oluşan sanayici, tüccar ile işverenler katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Terme TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi seminerlerin işverenler için oldukça önemli olduğunu ve bu tür toplantılar düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.
Başkan Ekmekçi ?Samsun İş-Kur Müdürlüğü tarafından odamız üyelerine yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısına teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Türkiye ekonomisinin temelini oluşturan KOBİ´ler yaratmış oldukları istihdam ve katma değer ile ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasında önemli bir rol üstlenmektedir. Ülkemizin kalkınması öncelikle bölgedeki KOBİ´lerin geliştirilmesi ve rekabetçi bir yapıya kavuşturulmasıyla mümkündür. İş-Kur Müdürlüğümüz yürütmüş olduğu araştırma, analiz, eğitim, seminer ve mali destek programları ile bölgedeki KOBİ´lerin ürün çeşitliliklerinin, yeni teknoloji kullanımlarının, istihdam sayılarının ve rekabetçiliklerinin artmasını bununla birlikte markalaşmalarını ve yeni pazarlara açılmalarını hedeflemektedir. Bu bağlamda tüm İş Kur personeline özverili çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunarım" dedi.


?ARAYIN İŞ DANIŞMANINIZ AYAĞINIZA GELSİN?
Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Meslek Danışmanları Fatih Çepniler ve Çiğdem Çakır Beyhan ise bu toplantıları istihdamın ve verimin artması için ve daha çok işverene ulaşabilmek için sık sık düzenlediklerini yine bu toplantıların devam edeceğini vurguladı.
Hbr: Berkan KARAPIÇAK