Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

TERME TSO´DAN ÖDÜLLÜ İFTAR

TERME TSO´DAN ÖDÜLLÜ İFTAR

Terme Ticaret ve Sanayi Odası vermiş olduğu iftar yemeğinde, 2014 yılında kurumlar ve gelir verisinde ilk 10´a giren üyelerini ödüllendirdi.

Terme Ticaret ve Sanayi Odası vermiş olduğu iftar yemeğinde, 2014 yılında kurumlar ve gelir verisinde ilk 10´a giren üyelerini ödüllendirdi.

9 Temmuz Perşembe günü Murat Ali Tesislerinde yapılan iftar programına Terme Kay­ma­kam İlyas Gün, Terme Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şenol Kul, İlçe Em­ni­yet Mü­dü­rü İsmail Can­po­lat, Cumhuriyet Baş­sav­cı Çağ­lar Dilek, Cumhuriyet Savcısı Aydın Tuncer, Cumhuriyet Savcısı Fur­kan Denli, SGK İl Mü­dü­rü Ünal Kaya, Vergi Da­ire­si Baş­ka­nı Zeki Yum­bul, Çevre Oda ve Bor­sa­lar, ve il­çe­de bu­lu­nan kamu kurum ve ku­ru­luş­la­rın amir­le­ri ka­tıl­dı.

Programının açılış konuşmasını yapan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi, ?Bu gö­rev­de eli­miz­den ge­le­ni yap­ma­ya ça­lı­şı­yo­ruz. İllaki ha­ta­la­rı­mız olu­yor­dur ama iyi ni­yet­le ça­lış­tı­ğı­mız­dan kim­se­nin şüp­he­si ol­ma­sın. Bana des­tek­le­ri­ni hiç bir zaman esir­ge­me­yen yö­ne­tim ku­ru­lu üyesi ar­ka­daş­la­rı­ma, mec­lis üyesi ve oda üyesi ar­ka­daş­la­rı­ma te­şek­kür edi­yo­rum.? dedi.

Daha sonra ödül törenine geçildi. Vergi Ödül tö­re­ninde pla­ke­ti alan üye­ler;

Ku­rum­lar Ver­gi­sinde;
1- Yaşar Ma­ki­na Sa­na­yi ve Ti­c. Ltd. Şti.
2-Tel­li­oğ­lu Metal Sa­n. ve Ti­c.An. Şti.
3-So­ğan­cı­lar Ma­ni­fa­tu­ra Pet­rol Da­ya­nık­lı Tü­ke­tim Mal­la­rı ve Tarım Ürün­le­ri Sa­n. ve Ti­c. An. Şti.( www.?mar­kay­sa­mar­ka.?com )
4- Has Pi­rinç Fab­ri­ka­sı Ti­c. ve Sa­n. Ltd. Şti.
5- Ka­ra­çu­ha Tarım Ürün­le­ri İtha­lat-
ih­ra­cat Sa­n.ve Ti­c. Ltd. Şti.
6- Tay­fun Tarım Ürün­le­ri ve Teks­til İtha­lat Ve İhra­cat Sa­n. ve Ti­c. Ltd. Şti.
7- Ha­şi­noğ­lu Yu­mur­ta İmalat Ti­c. ve San. An.Şti.
8-Ana­do­lu Pi­rinç ve Tarım Ürün­le­ri İnşaat Nak­li­ye Sa­n. ve Ti­c. Ltd.Şti.9-Ak­soy­lar Gıda Sa­na­yi Ti­c. Ltd. Şti.
10- Vatan Fın­dık Ve Tarım Ürün­le­ri Tic. ve Sa­n. Ltd. Şti.

Gelir Ver­gi­sinde ise;
1-Öz­gür Ertik - Ertik Ti­ca­ret
2-Ek­mek­çi­ler Kol­lek­tif Şir­ke­ti Mu­har­rem ve Ahmet Ek­mek­çi
3-Sü­ley­man Ka­ra­pı­çak
4-Mu­rat İbiç
5-Nec­mi Tom­ruk­çu-Has Ku­yum­cu
6-Se­zai Keleş
7-Be­kir Akyüz
8-Adem Ye­ni­dün­ya
9-Hü­se­yin Ba­ca­cı
10-Ömer Kerem Ak­bu­lut