Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

TERME TÜRK EĞİTİM SEN, BAŞKAN KUL VE GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

TERME TÜRK EĞİTİM SEN,  BAŞKAN KUL VE GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Terme Türk Eğitim Sen´de yeni yönetim nöbeti devraldıktan sonra ziyaretlere devam ediyor. Yapılan ziyaretlerden biri de 16 Ocak Salı günü belediye başkanımız Şenol Kul ve gazetemize yaptığı nezaket ziyaretiydi.

Terme Türk Eğitim Sen´de yeni yönetim, nöbeti devraldıktan sonra ziyaretlere devam ediyor. Terme Türk Eğitim Sen, yaptığı ziyaretler kapsamında 16 Ocak Salı günü belediye başkanı Şenol Kul ve gazetemizi ziyaret etti.
Başkan Alparslan Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ilk önce belediye Başkanı Şenol Kul´u ziyaret etti.
Başkan Şenol Kul göreve yeni başlayan Türk Eğitim Sen Terme Temsilciliği başkan ve üyelerine başarı dileklerinde bulundu. Yapılan kısa ziyaret kapsamında Başkan Kul yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdi. Sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlerle fikir alışverişinde bulunmaları ve proje paylaşımlarında bulunmalarının öneminden bahsetti.
Daha sonra gazetemizi ziyaret eden Terme Türk Eğitim Sen başkanı Alparslan Yüksel ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden gazetemiz imtiyaz sahibi Dilek Şentürk ve yazı işleri müdürümüz Yetkin Karamollaoğlu, yeni görevlerinde kendilerine başarılar diledi.