Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TERME TÜRK EĞİTİM SENDE BAYRAMLAŞMA

TERME TÜRK EĞİTİM SENDE BAYRAMLAŞMA

Terme Türk Eğitim Sen Temsilciliği üyeleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştu.

Terme Türk Eğitim Sen Temsilciliği üyeleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştu.
Terme Türk Eğitim Sen Temsilciliği 17 Haziran Pazar günü saat 15.00´de temsilcilik binasında bayramlaşmak için buluştu.
Terme Türk Eğitim Sen başkanı Alparslan Yüksel ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma merasime diğer üyelerin, okul temsilcilerinin yanı sıra emekli olan üyelerinde çoğunlukta olduğu gözlendi.
Bayramlaşma merasiminde, geçen yıl emekli olan Terme Türk Eğitim Sen üyesi Ömer Güler´e, yönetim kurulu üyesi Nazmi Kılıç tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Eğitime verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür edildi.
Terme Türk Eğitim Sen başkanı Alparslan Yüksel bayramlaşma sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında ?Bir ramazan bayramına daha ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Mübarek Ramazan ayının bereketini bayramla taçlandıran Allah´a şükürler olsun. Bu kutlu bayram günlerinin ülkemizin huzuruna, milletimizin birliğine ve devletimizin dirliğine vesile olmasını temenni ediyorum.
Yıllardır yeryüzünde bayram sevincine hasret şekilde yaşayan soydaş ve dindaşlarıma bayram tadında yarınlar niyaz ediyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Bütün üyelerimizin, eğitim çalışanlarının, büyük milletimizin ve İslam coğrafyasının Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık ve huzurlu nice bayramlara kavuşabilmeyi diliyorum? dedi.