Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERME TÜRK EĞİTİM-SEN´DE YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI

TERME TÜRK EĞİTİM-SEN´DE  YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI

Türk Eğitim-Sen´in Terme Temsilciliği´nde yeni yönetim kurulu görevine başladı.

Dört yıldır Terme Türk Eğitim Sen başkanlığını yürüten Erdal Şengül ve yönetim kurulunun görevi bırakması üzerine, Temel Kır Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce öğretmeni Alparslan Yüksel,Terme Türk Eğitim Sen´e başkan olarak atandı.
Görevi devralan Yüksel, birlikte görev yapacağı yönetim kurulunu oluşturarak çalışmalarına başladı. Alparslan Yüksel başkanlığında diğer yönetim kurulu üyeleri; Atatürk İlkokulu sınıf öğretmeni Nazmi Kılıç, Bülent Çavuşoğlu Anadolu lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Şükrü Kartal, Gölyazı İlkokulu öğretmeni İlhan Akbak, Hüseyinmescit Ortaokulu Türkçe öğretmeni Oğuzhan Aydın asil üye olarak görevlendirildi.
Yeni Mahalle İlkokulu öğretmeni Sezai Turhan ve Ahmet Ersoy İlkokulu sınıf öğretmeni Halil İbrahim Bayar ise yedek üye olarak görevlendirildi.
Alparslan Yüksel, görevi teslim aldıktan sonra yaptığı konuşmada, bayrağı daha yukarıya taşımak için çaba harcayacaklarını, hedeflerinin öğretmenler arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek olduğunu belirtti.
?Temsil ettiğimiz sendikamıza üye arkadaşlarımızın haklarının savunulması için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.?diyen Yüksel ?Bizler Türk Eğitim Sen olarak tüm kamuoyuna şunu belirtmek isteriz ki derdimiz ülkemizin geleceği çocuklarımızın ve onları yetiştirecek emektar eğitim çalışanlarının sosyal ve ekonomik haklarıdır. Eğitim öğretimin istenen seviyeye gelmesi için emek harcayan, önce devletim ve milletim diyen meslektaşlarımızı sevgi ve saygıyla karşılıyoruz. Bu amaç için yola çıkan değerli meslektaşlarımızı yanımızda görmek istiyoruz?dedi.
Bilgi gazetesi ailesi olarak yeni görevine başlayan Terme Türk Eğitim Sen yönetim kuruluna başarılar dileriz.