Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

TERME TÜRK EĞİTİM SEN´DEN OKULLARA ZİYARET

TERME TÜRK EĞİTİM SEN´DEN OKULLARA ZİYARET

Terme Türk Eğitim Sen´de yeni yönetim nöbeti devraldıktan sonra birçok etkinliğe imza attı. Bunlardan biri ise okul ziyaretleri oldu.

Eğitim bir milletin geleceğini belirleyen en önemli faktör olduğunu dile getiren Türk Eğitim Sen Terme İlçe Başkanı Alparslan Yüksel yaptığı ziyaretlerin ardından bir açıklama yaptı.
Yüksel açıklamasında ?Eğitimin en önemli yapı taşlarından biri olmazsa olmazı kuşkusuz öğretmenlerdir. Bugün maalesef öğretmenlerimize yeterince değer verilmemekle birlikte öğretmenlerimizin var olan kazanımları da yok edilmektedir. Biz Türk Eğitim Sen olarak her daim öğretmenlerimizin özlük haklarının iyileştirilmesi için mücadele ettik, bundan sonra da bu mücadelemizden taviz vermeyeceğiz. Bu kapsamda gerek kendi üyelerimizin gerekse diğer sendikalara üye olan olmayan tüm meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek için okul ziyaretlerine başladık. Yönetimi devraldığımız bu kısa sürede ondan fazla okulu yönetimdeki arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Şunu fark ettik ki Türk Eğitim Sen taraflı tarafsız herkesin takdiri ve sevgisini kazanmış durumda. Bizleri hem okul yöneticilerimiz hem de öğretmen arkadaşlarımız çok güzel ağırladı. Hepsine yürekten teşekkür ederim. Okul ziyaretlerini önemsiyoruz. Mümkün olduğu ölçüde bütün okullarımızı ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Bunun için okul ziyaretlerimiz ara vermeden devam edecektir.? sözlerine yer verdi.