Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Terme Türkiye´ye Örnek Oldu

Terme Türkiye´ye Örnek Oldu

AK Parti Yerel buluşmalar´ toplantıları çerçevesinde Terme kent konseyi üyeleri ile bir araya gelen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede gerçekleştirilen kömürlü termik santral mücadelesine değinerek, ?Birlik ve beraberlik olduğu müddetçe kazanılmayac

Terme ilçesinde, ´AK Parti Yerel buluşmalar´ toplantıları devam ediyor. İlçenin siyasi parti temsilcileri, muhtarları gibi değişik meslek ve sivil toplum gurupları ile bir araya gelen belediye başkanı Şenol Kul, son olarak Terme Kadınlar Lokalinde, Kent Konseyi üyeleri ile buluşarak hizmetlerini slayt eşliğinde anlattı. Terme gündemi üzerine yapılan ve planlanan belediye çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

2014 ve 2015 yıllarında Terme´de yapılan santral mücadelesi ile ilgili kazanılan zaferin üniversitelerde ders konusu olarak işlendiğini ve Türkiye´de birlik ve beraberlik anlamında örnek gösterildiğini ifade eden Kul, ?Biz bu yola birlik ve beraberlik içerisinde, inanarak çıktık ve kazandık? dedi.

TERME´YE SAHİP ÇIKTIK

Başkan Şenol Kul santral başarısında her kesimden destek aldıklarını ifade ederek ?Terme de güzel bir birliktelik sağlandı. Bütün siyasi partiler, sivil toplum örgütleri hiçbir siyasi ayrıştırma yapmadan hep birlikte bu olaya sahip çıktı. Haklı olan davamızı kazandık. Birlik ve beraberlik olduğu müddetçe kazanılmayacak mücadele yoktur. Bu mücadelenin üniversitelerce işlenmesi, konu edilmesi ve örnek gösterilmesi bizim için ayrıca bir gurur kaynağıdır. Bu vesile ile katkı ve destek veren her kesime tekrar teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

MALİ DİSİPLİNİ SAĞLAYARAK İŞE BAŞLADIK

Mali disiplini sağlayarak işe başladıklarını vurgulayan Başkan Kul, gelirin gideri karşılama oranında önemli başarı sağladıklarını kaydetti. Terme´nin artık kabuğunu kırdığını ve geleceğe umutla baktığını ifade eden Kul, ?4 yıldır uygulamaya koyduğumuz yenilikçi ve çağdaş projelerle yarınların kentini hazırlıyoruz. Eğitim, sağlık, turizm, kültürel ve sosyal gibi birçok alanda büyük yatırımlar halkımızın hizmetine sunuldu. Diyalog içerisinde çalışmaya devam edeceğiz? diye konuştu.