Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Terme ve Salıpazarı´na ´baraj´ müjdesi!..

Terme ve Salıpazarı´na ´baraj´ müjdesi!..

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, DSİ Genel Müdürü Murat Acu´yu makamında ziyaret etti. Acu, Salıpazarı Barajı ile ilgili müjdeyi verdi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Uzun ile birlikte DSİ Genel Müdürü Murat Acu´yu makamında ziyaret etti.

´MURAT ACU, SAMSUN´UN GURURU´ Murat Acu´nun Samsun´un yetiştirdiği örnek isimlerden biri olduğunu ifade eden Başkan Kul, ?Murat Bey, her zaman çalışkanlığı ve başarıları ile adından söz ettirmiş ve DSİ Genel Müdürü olarak atanmasıyla da Samsun´umuzun gurur kaynağı olmuştur. Yeni görevinde ve bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diler, ilçemize, ilimize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

Ziyaretleri nedeni ile Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´a teşekkür eden Müdür Acu, "DSİ Genel Müdürlüğü olarak ülkemizin kalkınması adına yoğun bir faaliyet yürütmekteyiz" diye konuştu.

SALIPAZARI BARAJI MÜJDESİ

Terme´nin ve bölgenin sorunlarını çok iyi bildiklerini de söyleyen Murat Acu, "Salıpazarı Barajı´nın sizler için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bugün ihale evraklarını imzaladık. Baraj Salıpazarı ve Terme bölgelerinde tarıma büyük katkı sağlayacak. Özellikle bu bölgemizdeki sel olaylarını önlenmesinde çok önemli rol oynayacak. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.