Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TERME VERGİ DAİRESİ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

TERME VERGİ DAİRESİ  GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Terme Vergi Dairesi Müdürü Hakan Aydın, Müdür Yardımcısı Ferşat Kuloğlu, Gelir Uzmanı Mehmet Ali Yalçın ve Şükrü Çenge 29 Mart Salı günü gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette, vergi bilincinin oluşturulmasında ve vergiye gönüllü uyumun artırılmasında basının önemine değinilerek, vergi dairesi müdürlüğünce bu konularda yapılan çalışmalar anlatıldı. Vergi bilincinin oluşturulması amacıyla ilçemizde her yıl ilköğretim öğrencilerine belirli periyotlarla bilgilendirmede bulunulduğu, vergi dairesinin tanıtımının gerçekleştirildiği ifade edildi. Bu yıl da vergi dairesi müdürlüğünce vergi hakkında bilgilendirici programların gerçekleştirildiği belirtildi.


İlçemizde bulunan tüm kamu kurumları, odalar, borsa ve meslek kuruluşları ile işbirliğinin sürdürülerek ?mükellef odaklı hizmet? anlayışına önem verilerek, vergi gelirlerinin adalet, tarafsızlık ve verimlilik ilkelerine göre toplanması, mükelleflere kaliteli hizmet sunulmasının benimsenmesi ve toplumsal vergi bilinci oluşturulması konusundaki faaliyetlere kararlılıkla devam edildiğine vurgu yapıldı.


Vergi Dairesi Müdürü Aydın, ?Vaktimiz elverdiği ölçüde mükellef ziyaretlerimiz Nisan ayında da sürdürülecek olup bu ziyaretlerde mükelleflerimizin vergi uygulamaları ile sunulan hizmetler konusundaki görüş ve önerileri alınacaktır.?dedi.


Ziyaret vesilesiyle vergi bilincinin oluşturulmasında ve mükelleflerin vergiye gönüllü uyumlarının artırılması kapsamında iletmeyi düşündüğümüz mesajlarımızın kamuoyuna aktarılmasında siz değerli basın mensuplarımızın ilgi ve emeğine teşekkür ediyor, katkılarınızın devamını bekliyoruz.?dedi.


Gazetemiz sahibi Dilek Şentürk, ?Vergi Dairesinin iletmek istediği mesajlarının kamuoyuna aktarılmasında basın olarak her zaman köprü olacağız.?diyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.