Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

TERME ARTIK ES GEÇİLEMEYEN EŞSİZ BİR BULUŞMA NOKTASI OLDU

TERME ARTIK ES GEÇİLEMEYEN  EŞSİZ BİR BULUŞMA NOKTASI OLDU

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Terme'nin es geçilme haline son verdik, eşsiz bir buluşma noktası haline getirdik" dedi.

 Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Terme'nin es geçilme haline son verdik, eşsiz bir buluşma noktası haline getirdik" dedi.
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Dünyanın neresinden gelirse gelsin, neresine giderse gitsin, yolu Terme'den geçen herkes, ilçemizin lezzetlerini tadacak, denizin ve doğanın keyfini çıkaracak" dedi.
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Yalı Cafe ve Payidar Restaurant projeleriyle Karadeniz'in incisi Terme'yi, yol üstünden hızla geçilip gidilen değil, durup lezzetlerinin tadına varılan, tarihin ve doğanın içinde kaybolduğunuz bir destinasyon haline getirdi.
Terme, Belediye Başkanı Ali Kılıç yönetiminde cazibe merkezi olma yolunda büyük adımlar atarken; Millet Bahçesi 1.Etap Yalı Cafe ve Payidar Restaurant ile de Termeliler ve yolcular için eşsiz bir buluşma noktası haline geldi.
Yalı Cafe Balık Restoranı, balık ızgara menüleriyle damak çatlatıyor ve serpme kahvaltı seçenekleriyle keyifli saatler vaat ediyor​​​​.
TERME'YE YENİ SOLUK 
GETİRİYOR
Yalı Mahallesi'nde konumlanan bu yaşam alanı, denizin ve doğanın tüm güzelliklerini ziyaretçilerine sunuyor.
Terme'nin lezzet durakları arasında yerini alan mekan, hem yerel halkın hem de Karadeniz turuna çıkan gezginlerin uğrak yeri olacak şekilde tasarlandı.
Öte yandan, Payidar Restoran, Terme Belediyesi Yaşam Alanı'nda yer alan ve yeme-içme kültürüne yeni bir soluk getiren bir diğer mekan. Payidar Cafe, doğal güzelliklerin ortasında, misafirlerine hem görsel hem de damak zevki anlamında zengin bir deneyim sunmak için bekliyor​​.
BULUŞMA NOKTASI
Bu iki kafe, Terme'nin sadece bir geçiş noktası olmaktan çıkıp, ziyaretçilerine Karadeniz'in muhteşem doğasını, taze balık lezzetlerini ve sıcak bir misafirperverlik sunarak, gezilecek ve tadılacak bir yer olarak anılmasını sağlıyor. Karadeniz turunun yeni gözdesi Terme, artık lezzet avcılarının ve doğaseverlerin vazgeçilmez duraklarından biri haline geliyor.

TERME'NİN TANITIMA 
KATKI SAĞLAYACAK
"Yolu Terme'den geçen ama yol üzerinde bir uğrak noktası, ilçemize has lezzetleri tadacak bir yer olmadığı için es geçen vatandaşlarımız artık dünyanın neresinden gelirse gelsin Terme'yi de lezzetlerini de tanıyacak-tadacak" diyen Başkan Kılıç, ilçenin sadece geçilecek yer olma haline son vererek, herkesin lezzetlerini tadacağı ve tarihini koklayacağı bir atmosfer oluşturduklarını belirtti. 
Başkan Kılıç, "Dünyanın neresinden gelirse gelsin, neresine giderse gitsin, yolu Terme'den geçen herkes, Millet Bahçesi 1.Etap Yalı Cafe ve Payidar Restaurant'da ilçemizin lezzetlerini tadacak, denizin ve doğanın keyfini çıkaracak" dedi.

'TERMEMİZ BİR 
MERKEZ OLACAK'
Başkan Kılıç, bu projelerin Terme'yi sadece Karadeniz'in değil, tüm Türkiye'nin ve hatta uluslararası ziyaretçilerin gezilecek yerler listesine ekleyeceğine inandığını söyledi.